ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επιβάτης αεροσκάφους καταγράφει υπάλληλο να στερεώνει τον κινητήρα αεροπλάνου με… ταινία!

Ο έντρομος επιβάτης δεν θα μπορούσε να γνωρίζει ότι επρόκειτο για μια ειδική ταινία που χρησιμοποιείται για γρήγορες επιδιορθώσεις

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε επιβάτης αεροπλάνου όταν από το παράθυρο είδε έναν υπάλληλο του αεροδρομίου να στερεώνει με ταινία το κέλυφος του αεροσκάφους στο οποίο είχε μόλις επιβιβαστεί.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε και έγινε viral στο Reddit με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι δεν είναι μια απλή μονωτική ταινία αλλά μια ειδική ταινία που χρησιμοποιείται ευρέως σε ανάλογες περιπτώσεις για γρήγορες επιδιορθώσεις μικρών προβλημάτων.

Αυτό βέβαια δεν μπορούσε να το γνωρίζει ο επιβάτης ο οποίος είδε έναν άνδρα με το χαρακτηριστικό φοσφωριζέ γιλέκο να σκαρφαλώνει στον κινητήρα και απλά να κολλάει μια ταινία.

Το συγκεκριμένο είδος ταινίας πάντως έχει την ιδιότητα να αντέχει και στις υψηλές ταχύτητες που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια πτήσεων εξ ου και η ονομασία της «speed tape» (ταινία ταχύτητας).

Όπως εξήγησε ένας από τους χρήστες του Reddit που σχολίασε την επίμαχη ανάρτηση χωρίς αυτού του είδους την ταινία ο αέρας μπορεί να μπει στον κινητήρα, να προκαλέσει αναταράξεις ή να επηρεάσει την ισορροπία του κινητήρα».

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.