ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έπιασαν δήμαρχο στη Βρετανία να σνιφάρει ναρκωτικά – Αρνείται να παραιτηθεί [Video]

Μπορεί να ζήτησε συγγνώμη, αλλά ο 54χρονος δήμαρχος του Ντόβερ Neil Rix αρνείται να παραιτηθεί, κάνοντας λόγο για απόπειρα εκβιασμού μετά το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και φαίνεται να παίρνει ναρκωτικά.

Ο Neil Rix φαίνεται να σνιφάρει λευκή σκόνη σε τουαλέτες με ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών, με τις αρχές να εξετάζουν την υπόθεση. Ο δήμαρχος του Ντόβερ ωστόσο ισχυρίζεται ότι είχαν ρίξει κάτι στο ποτό του, πως δεν ήξερε τι έπαιρνε και πως είναι θύμα απόπειρας εκβιασμού.

“Δεν το έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Ήμουν μεθυσμένος. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έβαζα στη μύτη μου”, δήλωσε ο 54χρονος. Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ο δήμαρχος του Ντόβερ να μπαίνει σε μια τουαλέτα μαζί με έναν άλλο άντρα. “Κλείσε την πόρτα. Δεν θέλω να βλέπει κανείς. Δεν θέλω κανένας να δει τον Cllr Rix να το κάνει”. Ο φίλος του ακούγεται να τον ενθαρρύνει ενώ εκείνος στρίβει το χαρτονόμισμα.

“Αισθάνομαι ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου αλλά θα το ξεπεράσω. Είχα την υποστήριξη των φίλων, της οικογένειάς μου και ανθρώπων που με γνωρίζουν”. Υποστήριξε πως δεν ήταν χρήστης ναρκωτικών, επιμένοντας πως ήταν κατά της χρήσης ναρκωτικών. Δεν είναι μάλιστα σίγουρος για την ουσία που σνίφαρε ή που γυρίστηκε το επίμαχο βίντεο. “Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά ναρκωτικά. Ήμουν μεθυσμένος. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έβαζα στη μύτη μου”.

newsit.gr

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.