ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επέστρεψε το “Kαμάρι” της Παστίδας από την Αλεξανδρούπολη με τις καλύτερες εντυπώσεις [pics]

Τεράστια η εμπειρία που έζησαν στην Αλεξανδρούπολη τα μέλη της αποστολής του Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ». Η χορευτική ομάδα του Συλλόγου πήρε μέρος στην εκδήλωση που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μαζί με άλλα συγκροτήματα της Θράκης παρουσιάζοντας σε δύο μέρη, χορούς από τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.
Τα μέλη του Συλλόγου είχαν την τύχη να δουν φοβερά έθιμα και μάλιστα συμμετείχαν σε ένα από αυτά. Άριστη η φιλοξενία από τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «ΑΚΡΙΤΕΣ» Αλεξανδρούπολης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Η πατρίδα μας είναι τεράστια σε πολιτισμό και εμείς το διαπιστώσαμε άλλη μια φορά. Οφείλουμε όλοι να παλέψουμε για να κρατήσουμε τα ήθη, τα έθιμα και τις Παραδόσεις του τόπου μας. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους «ΑΚΡΙΤΕΣ» και την υπέροχη Αλεξανδρούπολη.
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την «ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΕΒΕ», που εδρεύει στην Παστίδα Ρόδου και τους κ.κ. Νικ. Μελισσουργό και Νικ. Ρέτσα για τη συνεχή στήριξή τους στο Σύλλογο.
Μπορείτε να δείτε διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου στην ιστοσελίδα μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’ όλες τις εκδηλώσεις μας καθώς & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου.


DSCF3006 DSCF3001

Στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης

PICT0169

Με παραδοσιακές φορεσιές Θράκης

DSCF3068

Ο Πρόεδρος του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Παστίδας Ρόδου “Καμάρι” Σιαλούπ Ιωσήφ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.