ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Βασική προτεραιότητα της περιφερειακής αρχής η βελτίωση των σχολικών υποδομών στα νησιά

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η οποία έχει θέσει ως βασική προτεραιότητα την έμπρακτη υποστήριξη της Παιδείας στα νησιά Κυκλάδων και Δωδεκανήσου,  μέσα από πρωτοβουλίες ενίσχυσης των σχολικών υποδομών, προκειμένου να διασφαλίζονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες διδασκαλίας για μαθητές και διδάσκοντες, προχωρά στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας.

 

Στο πλαίσιο αυτό, με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Προσθήκη Ισόγειου Κτηρίου κατ’ επέκταση (γραφεία διδασκάλων – κυλικείο) στο Δημοτικό Σχολείο Πέρα Γιαλού Αστυπάλαιας», με συνολικό προϋπολογισμό 133.000,00 ευρώ.

 

Το έργο αφορά στην κατεδάφιση των υφιστάμενων κτισμάτων και στην κατασκευή νέου ισογείου κτηρίου, κατ’ επέκταση του διώροφου κτηρίου του σχολείου, το οποίο θα φιλοξενεί  τα γραφεία των δασκάλων, κυλικείο και αποθήκη. Επίσης προβλέπονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την προσβασιμότητα των ΑμΕΑ, όπως η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου της εισόδου και του χώρου καθαριότητας.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη  10 Μαΐου 2016 και ώρα 10:00πμ. Τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού και το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς διατίθενται στους ενδιαφερόμενους στην έδρα της Δ.Τ.Ε. Δωδεκανήσου, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, μέχρι την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016.

 

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.