ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Πανικός σε βενζινάδικο! Ένοπλοι ληστές πυροβόλησαν στο κεφάλι τον υπάλληλο

Απόπειρα ένοπλης ληστείας διαπράχθηκε λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Παρασκευής στο πρατήριο πετρελαιοειδών που βρίσκεται στην Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου δίπλα από το δημόσιο κήπο Λεμεσού. Υπάλληλος του πρατηρίου αντιστάθηκε σε έναν από τους δύο επίδοξους ληστές, ο οποίος πυροβόλησε τραυματίζοντας τον ελαφρά στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας και φορούσαν μαύρα κράνη, ρούχα και γάντια έφτασαν λίγο πριν τις 9 στο πρατήριο καυσίμων. Ο ένας από αυτούς εισήλθε εντός του καταστήματος, την ώρα που ο υπάλληλος είχε κλειδώσει τις εισπράξεις σε συρτάρι. Μιλώντας με κυπριακή προφορά, ο επίδοξος ληστής ζήτησε από τον υπάλληλο τα χρήματα υπό την απειλή πιστολιού.

Ο 33χρονος υπάλληλος από το Μπαγκλαντές αντιστάθηκε και τότε ο δράστης έριξε δύο πυροβολισμούς, ένας εκ των οποίων τον τραυμάτισε ελαφρά στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Τελικά οι δύο δράστες έφυγαν άπραγοι με την μοτοσικλέτα τους προς βόρεια κατεύθυνση.

Ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατείται για νοσηλεία, χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη και Αστυνομία διεξάγει έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

newsit.com.cy

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.