ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ενημερωτική εκδήλωση για τον «Καρκίνο του μαστού»

 

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: πρόληψη, διάγνωση, πρόγνωση και θεραπεία».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Plaza στο κέντρο της Ρόδου το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:00. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η μαιευτήρας – γυναικολόγος Δρ. Ειρήνη Αγγελίδου.

Ο καρκίνος του μαστού είναι δυνατόν να εμφανιστεί τόσο στις γυναίκες, όσο και στους άνδρες, όμως είναι αρκετά συχνότερος στο γυναικείο πληθυσμό. Οι εξελίξεις στο πεδίο της έρευνας και η έγκυρη ενημέρωση, σχετικά με τον προληπτικό έλεγχο και τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού έχουν συμβάλει σημαντικά, ώστε η θεραπεία αυτής της μορφής καρκίνου να είναι σήμερα πολύ πιο αποτελεσματική από ότι στο παρελθόν. Οι δείκτες επιβίωσης έχουν βελτιωθεί σημαντικά, ενώ ο αριθμός των θανάτων μειώνεται σταθερά κάθε χρόνο, χάρη στον έγκαιρο εντοπισμό και την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ρόδου προσκαλεί όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους να παρευρεθούν σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, στο τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Για την Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Ρόδου

Ο Πρόεδρος

Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.