ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΟΔ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

To Παράρτημα Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κοινωνικές, περιβαλλοντικές και αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί μας, προάγοντας τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

Έτσι, η Ομάδα, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Τμήματος Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, της Δ/νσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαβαρδών «Κάμειρος», θα συμμετέχει στην κάλυψη της πεζοπορίας που θα πραγματοποιηθεί προς την Αρχαία Κάμειρο, στις 23 Απριλίου.

Ακόμα, την εβδομάδα που μας πέρασε, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας εθελοντικής εκστρατείας Let’s Do It («Όλοι Μαζί Μπορούμε»), συνέβαλε στον καλλωπισμό του πάρκου στο Ροδίνι, όπου μέλη της ομάδας, με τη συνεργασία του συλλόγου Ποντίων, καθάρισαν το χώρο για να είναι ευκολότερα προσβάσιμος στον κόσμο.

Επίσης, την προηγούμενη Κυριακή, η ΕΟΔ συμμετείχε δυναμικά στην κάλυψη του 4ου Διεθνούς Αγώνα Μαραθωνίου που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο, ενώ συχνά συνδράμει και διοργανώσεις συλλόγων και άλλων φορέων, όποτε και όπου υπάρχει ανάγκη, όπως ήταν και το Istrios Winter Camp, που οργανώθηκε τον προηγούμενο μήνα από τον πολτιστικό σύλλογο «Αγ. Μερκούριος».

Η ομάδα κατά καιρούς έχει προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο με ενέργειες αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ανθρώπους που τα χρειάζονται. Στην προσπάθεια της αυτή έχει τη στήριξη χορηγών που συνδράμουν το έργο της, τους οποίους επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά:

Χατζηγεωργίου – Στατίου (AB Βασιλοπουλος) Φαληράκι,

Μ&Δ Τσισιμοίρης , Κρεμαστή,

Φλεβάρης Χρ. ,Διασταύρωση Λίνδου – Πυλώνας,

Bazaar Α.Ε. , οδός  Χατζηευαγγέλου ,

Οπωροπωλείο Αλαφάκη Ζωή ,οδός Χατζηευαγγέλου.

 

Από την ΕΟΔ Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου

 

Καλό Πάσχα με Αγάπη και Προσφορά στο Συνάνθρωπο!!

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.