ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα κοριτσάκι 10 ετών που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία, βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει την 6χρονη φίλη της

Μια 10χρονη που δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε, έχει γίνει η ηρωίδα της Φλόριντας αφού, παρά τον τραυματισμό της, τόλμησε να ξαναγυρίσει στη θάλασσα για να σώσει ένα μικρότερο κοριτσάκι.

Ο πατέρας της ατρόμητης μικρής, Ντέιβ Σάρμακ, διηγήθηκε συγκινημένος την περιπέτεια της κόρης του.

Την περασμένη Τετάρτη, η 10χρονη Κέιλι κολυμπούσε σε μια παραλία του Τζάκσονβιλ όταν την δάγκωσε ο καρχαρίας στο δεξί πόδι. «Αισθάνθηκε την επίθεση και, στρέφοντας το κεφάλι, είδε το πτερύγιο του καρχαρία», είπε ο πατέρας της στον ραδιοφωνικό σταθμό WJXT.

Η Κέιλι κατάφερε να βγει από τη θάλασσα, φωνάζοντας ταυτόχρονα στην 6χρονη φίλη της να την ακολουθήσει γιατί στην περιοχή υπήρχε καρχαρίας. Βλέποντας όμως ότι το άλλο κοριτσάκι δεν την ακολούθησε «βούτηξε ξανά στο νερό και την τράβηξε έξω» στην παραλία.

Η Κέιλι Σάρμακ νοσηλεύεται από την Τετάρτη σε τοπικό νοσοκομείο. Ο πατέρας της εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για την εξέλιξη της υγείας της. Όπως είπε στο μέλλον «θα μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να κολυμπάει, να κάνει σέρφινγκ… Θα έχει μια μάλλον μεγάλη ουλή αλλά και μια απίστευτη ιστορία για να διηγείται».

www.altsantiri.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.