ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα δικέφαλο μοσχάρι γεννήθηκε στο Περού και ξάφνιασε τους κατοίκους… [Photos]

Οι χωρικοί στο Περού σήμερα συζητάνε αν το δικέφαλο μοσχάρι είναι ένα δώρο από τον Θεό ή κακός οιωνός μιας επικείμενης καταστροφής.

Το μοναδικό αυτό μοσχάρι γεννήθηκε στα βορειοδυτικά της κοινότητας των Vista Alegre με δύο κεφάλια και προκαλεί πολλά ερωτήματα. Έχει δύο μύτες, δύο σειρές ματιών και δύο στόματα.
Ορισμένοι πιστεύουν ότι το μοσχάρι είναι μια μυθική γέννηση που είναι καλός οιωνός. Άλλοι, ωστόσο, είναι της γνώμης ότι το μοσχάρι εστάλη από τον πανίσχυρο και ως προειδοποίηση από τον κάτω κόσμο. Και υπάρχει και η περίπτωση που ορισμένοι πιστεύουν ότι οι δεισιδαίμονες έχουν στοιχίσει και είναι το αποτέλεσμα της ρύπανσης του περιβάλλοντος, λόγω της εξορυκτικής δραστηριότητας στην περιοχή.

Ο Vet Rolando Ballena Chumioque έχει ηρεμήσει τους φόβους στους χωρικούς ωστόσο, επισημαίνει ότι είναι εκ γενετής ελάττωμα και το πιο πιθανό είναι να έχει προκληθεί από τη χρήση αντιβιοτικών κατά την περίοδο της κύησης ή με απλή συγγενική ανωμαλία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αν και αυτό φαίνεται λιγότερο πιθανό.

Παρά την συναρπαστική εμφάνιση του το φτωχό ζώο δεν είναι σε θέση να θρέψει τον εαυτό του, επειδή τα δύο κεφάλια του είναι τόσο βαρύ που το μοσχάρι δεν είναι σε θέση να τα ανυψώσει και να σταθεί όρθιο. Αντ ‘αυτού τρέφεται με ένα μπουκάλι από τον αγρότη Edward Villegas Rubio.
Δυστυχώς, το μοσχάρι δεν αναμένεται να ζήσει για πολύ καιρό έτσι…
Ένα δικέφαλο μοσχάρι γεννήθηκε στο Περού και ξάφνιασε τους κατοίκους… (Φωτογραφίες) - Εικόνα0
Ένα δικέφαλο μοσχάρι γεννήθηκε στο Περού και ξάφνιασε τους κατοίκους… (Φωτογραφίες) - Εικόνα1

 
 
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.