ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα βήμα απ’ το όνειρο της Αγίας Σοφιάς η ΑΕΚ

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα, μπορεί να καθυστέρησε (χωρίς καμία δική της ευθύνη) αλλά η ΑΕΚ έφτασε πια ένα βήμα απ’ το να πάρει στα χέρια της το όνειρο της «Αγιά-Σοφιάς».

Έπειτα από αρκετές μέρες κωλυσιεργίας -αφού συνέπεσε και με τις πολιτικές εξελίξεις- το θέμα του γηπέδου της «Ένωσης» ξεκόλλησε, με τη μελέτη των περιβαλλοντικών επιπτώσεων να τίθεται σε δημόσια διαβούλευση από την Περιφέρεια Αττικής.

Κάτι που σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν κι επίσημα να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση, μιας και βάσει των όσων ισχύουν σε αυτές τις περιπτώσεις, σε διάστημα 45 εργάσιμων ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία.

Έτσι -εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά- σε περίπου δυο μήνες από τώρα η ΑΕΚ θα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να λάβει την άδεια οικοδόμησης και ν’ αρχίσει επιτέλους τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η δημοσίευση για τη δημόσια διαβούλευση

«Ανακοίνωση για ΜΠΕ, για το ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ και ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ στη Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της με αρ. οικ. 1649/45/14 ΚΥΑ Υπουργών Εσωτερικών –ΠΕΚΑ (ΦΕΚ 45/Β/2014) ανακοινώνεται ότι:

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής διαβιβάστηκε από τη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας με το με αρ. πρωτ. οικ. 150435/15 έγγραφο η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, με:

Α) τίτλο έργου: «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής», κατάταξη στην υποκατηγορία Α1, ομάδα 6η, α/α 16 με είδος έργου: Γήπεδα και Αθλητικές εγκαταστάσεις με κερκίδες (ανοιχτά ή κλειστά)

Β) θέση έργου: Το έργο υπάγεται διοικητικά, Δ.Ε. Νέας Φιλαδέλφειας, Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Π.Ε. Κ.Τ. Αθηνών, Περιφέρεια Αττικής

Γ) φορέα έργου: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.

Δ) αρμόδια για το έργο περιβαλλοντική αρχή από τη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Ε) αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία καλείται το κοινό να ενημερωθεί και το ενδιαφερόμενοι κοινό να εκφράσει τις απόψεις του επί του περιεχομένου του φακέλου της Μελέτης, τη Δ/νση Περιβάλλοντος (Πολυτεχνείου 4, Αθήνα, υποδοχή κοινο: Δευτέρα-Παρασκευή, 9:00-15:00, τηλ.:210-6984302)

ΣΤ) ημερομηνία έναρξης και λήξης δημόσιας διαβούλευσης: 22/07/15-22/09/15

Ζ) ημερομηνίες έναρξης και λήξης προθεσμίας για κατάθεση απόψεων

ενδιαφερόμενου κοινού: 23/07/15-2/09/15 στη Δ/νση Περιβάλλοντος Περιφέρειας Αττικής και 3/09/15-23/09/15 στη Δ/νση Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης (ΔΙ.Π.Α.) του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Λ. Αλεξάνδρας 11, Αθήνα)

Η) εφημερίδα δημοσίευσης τη «Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών» και link δημοσίευσης: www.patt.gov.gr».

Η παραπάνω ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δημοπρασιών & Πλειστηριασμών” στις 22-07-15 με αρ. πρωτ. 147862/15.

Πηγή: sport-fm.gr

newsbeast.gr/

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.