ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα βήμα πριν την τραγωδία: Νύφη βουτάει στη θάλασσα και το νυφικό της την «πνίγει»

Μετά από 27 αγωνιώδη δευτερόλεπτα που βρέθηκε κάτω από το νυφικό της χωρίς να μπορεί να πάρει ανάσα, η νύφη βγαίνει ξανά στην επιφάνεια σοκαρισμένη αλλά χωρίς να έχει τραυματιστεί

Ένα βήμα πριν την απόλυτη τραγωδία βρέθηκε μια νύφη σε χώρα της Λατινικής Αμερικής όταν αποφάσισε πάνω στη μέθη του γλεντιού να βουτήξει από το σκάφος στο οποίο βρισκόταν στη θάλασσα φορώντας το νυφικό της προκειμένου ο φωτογράφος να απαθανατίσει το άλμα της.

Ένω αρχικά όλα φαίνονταν να πηγαίνουν μια χαρά, ξαφνικά η νύφη χάνεται από την επιφάνεια της θάλασσας καθώς το νυφικό της την «πλακώνει».

Πρώτος κατάλαβε το πρόβλημα ο φωτογράφος ο οποίος, ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει πολλά μόνος του. Χρειάστηκαν δέκα δευτερόλεπτα προκειμένου να καταλάβουν τον κίνδυνο οι υπόλοιποι φίλοι του ζευγαριού που ήταν παρόντες και να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης της νύφης.

Μετά από 27 αγωνιώδη δευτερόλεπτα που βρέθηκε κάτω από το νυφικό της χωρίς να μπορεί να πάρει ανάσα, η νύφη βγαίνει ξανά στην επιφάνεια σοκαρισμένη αλλά χωρίς να έχει τραυματιστεί.

 

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.