ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

“Ενα βήμα από τη Νότιγχαμ ο Βαγγέλης Mαρινάκης”

Νέο βρετανικό ρεπορτάζ αποκαλύπτει την επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συγκεκριμένα, η Nottingham Post υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρίσκεται κοντά στο να ολοκληρώει τη συμφωνία, που θα τον καταστήσει βασικό μέτοχο (80%) του αγγλικού συλλόγου. Υπενθυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει το συγκεκριμένο θέμα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

“Ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τη συμφωνία, που θα τον καταστήσει βασικό μέτοχο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Γίνεται κατανοητό ότι ο Έλληνας πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Fawaz Al Hasawi (πρόεδρος της Ν.Φ.), ώστε να αποκτήσει το 80% του συλλόγου.

Το πιο σημαντικό εμπόδιο είναι η έγκριση της συμφωνίας από την Football League – το ζήτημα έχει συζητηθεί σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου τις τελευταίες ημέρες.

Για να ολοκληρωθεί η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πρέπει να περάσει το τεστ των ιδιοκτητών και διευθυντών της Λίγκας. Αλλά το γεγονός ότι η διαδικασία έχει προχωρήσει τόσο, ώστε να συζητείται σε επίπεδο Football League, αποδεικνύει ότι η συμφωνία είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της”.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.