ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ένα άδειο κανάλι είναι πια το Mega…

Λιγοστοί είναι οι εργαζόμενοι του Mega, οι οποίοι επιμένουν να βρίσκονται στον χώρο εργασίας τους. Όπως γράφει το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο Μανώλης Καψής κινείται μεταξύ μίνι διακοπών και λιγοστών εμφανίσεων, στη διάρκεια των οποίων πάντως δεν έχει την παραμικρή ανάμειξη στο υποτυπώδες δελτίο ειδήσεων που βγαίνει ακόμα κάθε μεσημέρι και στο μονόλεπτο του απογεύματος.

Το βάρος της δημιουργίας του δελτίου έχει πέσει στον Κώστα Σπυρόπουλο και δευτερευόντως στον Βίκτορα Βλαχογιάννη, ο οποίος πάντως επίσης δεν παρίσταται καθημερινά στο κανάλι. Μοναδική συνεπής, η παρουσιάστρια, μέχρι και τις προηγούμενες ημέρες, του μεσημεριανού δελτίου, Λίνα Δρούγκα, ενώ καθημερινά σχεδόν έδινε το παρών και η αστυνομική συντάκτρια Μίνα Καραμήτρου.

Συνολικά, είναι ζήτημα αν κάνουν την εμφάνισή τους στον σταθμό κατά τη διάρκεια της ημέρας πέντε-δέκα δημοσιογράφοι, ενώ οι υπόλοιποι εργάζονται από το σπίτι τους με τα τηλέφωνα, αφού, όπως λένε, «δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για βενζίνη». Λιγοστοί είναι και οι τεχνικοί που βρίσκονται στο κανάλι.

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.