ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εμμανουέλα Χούλη – Κρυμμένα Καλοκαίρια [Video clip]

Με τη φρεσκάδα της ηλικίας της-είναι μόλις 17 χρονών-αλλά και την πολύπλευρη καλλιτεχνική της προσωπικότητα-μουσική, θέατρο, χορός-η Emmanouela μας συστήνεται δισκογραφικά με ένα νέο single.

Τίτλος του «Κρυμμένα καλοκαίρια», σε μουσική Lunatic και στίχους Έφης Κολιάκου, ένα πανέμορφο τραγούδι που σκορπίζει ρυθμούς και εικόνες χαρούμενης καλοκαιρινής διάθεσης!

Το video clip του τραγουδιού, που πρόσφατα οπτικοποιήθηκε, φέρει την υπογραφή της Εμμανουέλας Αραμπατζή στη σκηνοθεσία και το σενάριο, ενώ γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο νησί της Ρόδου-από όπου κατάγεται η Emmanouela- και συγκεκριμένα σε σημεία κατατεθέν, όπως η Λίνδος, οι Πεύκοι, οι Πηγές Καλλιθέας κι η παραλία σε εκείνη την περιοχή, το αεροδρόμιο κι η παραλία Τραγανού.

CREDITS VIDEO CLIP

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο video clip είχε ο Κώστας Γκαλιμπούδης. Στο video clip συμμετείχαν, επίσης, οι Αθηνά Τσαρούχα, Πάρις Κατσαρος, Γιώργος Βερδελής, Μιλτιάδης Φαρμακίδης, Βούλα Πέτρα, Σοφία- Ιωάννα Καριοφύλλη, Ανδρέας Χαρτοφύλακας, Νίκος Μαλιάκκας, Έλενα Μπούντρα, Λίζα Καπιτάνου, Αμπατζόγλου Αναστασία, Μπίνης Νίκος, Μπίνη Έλενα και Χρυσούλα Πέτρα. Τα παιδιά που πήραν μέρος στο video clip είναι οι Σταματίνα Χούλη, Σταματία Παυλίδη, Μαριάννα και Βικτώρια Τσαρούχα, Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελος Καραμιχάλης. Στις σκηνές, ακορντεόν παίζουν οι Μίγκλης Κώστας και Μπίνης Άγγελος.

Το μακιγιάζ η Λία Πρωτόπαππα, μαλλιά η Λίζα Καπιτάνου.

Τη διεύθυνση φωτογραφίας είχε ο Δημήτρης Μπιλιάς, υπεύθυνοι λήψεων ήταν ο Τσομόκος Γιώργος κι ο Θάνος Μπαρόλας.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Αραμπατζή Εμμανουέλα.

Τις χορογραφίες επιμελήθηκε η Gail McKinlay, η οποία, μαζί με την Emma Cooper, πλαισίωσε την Εμμανουέλα κατά τη διάρκεια του video clip.

Emmanouela – Krimena Kalokairia
Music: Lunatic
Lyrics: Efi Koliakou
Directed by: Emmanouela Arampatzi

Εμμανουέλα – Κρυμμένα Καλοκαίρια
Μουσική: Lunatic
Στίχοι: Έφη Κολιάκου
Σκηνοθεσία: Εμμανουέλα Αραμπατζή

Digital Single © 2015 Heaven Music

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.