ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Θλίψη και αγωνία – Ποια πολύ μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιός είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της;

«Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της…
Αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια περνάει…Έχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε».

Ο Γιώργος Λιάνης, μπορεί να πέρασε και από την πολιτική, αλλά παρέμεινε πάντα ρεπόρτερ. Μιλώντας για τη Μελίνα Μερκούρη, αναφέρθηκε και σε μια ακόμη μεγάλη κυρία του πολιτισμού μας, την Ειρήνη Παππά, και αποκάλυψε ότι περνάει δύσκολες ώρες, αλλά με αξιοπρέπεια:
«Λείπει η Μελίνα, αλλά υπήρχε και μια μεγάλη Ελληνίδα που ζει και πάντα τη σκέφτομαι μαζί με την Μελίνα, η Ειρήνη Παππά.

Το σπίτι της στην Ρώμη, κατά τη διάρκεια της Χούντας, ήταν το σταυροδρόμι των αντιστασιακών όλης της γης. Αλλά δεν της αναγνωρίστηκε η προσφορά της αυτή ποτέ. Η Ειρήνη δεν χρησιμοποίησε σε καμία της συνέντευξη ότι αυτή έκανε κάτι. Καλή της ώρα, είναι στην Πλάκα τώρα και κάνει βόλτες στον πεζόδρομο. Της εύχομαι να είναι πάντα γερή γιατί περνάει δύσκολα η Ειρήνη, αλλά έχει τόση μεγαλοπρέπεια, όπως μεγαλοπρεπώς έζησε, έτσι και μεγαλοπρεπώς έχει αποσυρθεί. Κανένας δεν ξέρει τίποτα.

Περνάει δύσκολα, είναι χτυπημένη πάρα πολύ σοβαρά στην υγεία της. Αλλά με αδυσώπητη αξιοπρέπεια περνάει. Την είδα χθες, μέχρι που με αναγνώρισε, μου είπε “Γιώργο” και έπεσε στην αγκαλιά μου. Έχει πρόβλημα μεγάλο, αλλά έχει κοντά της ανθρώπους που την αγαπάνε. Και σε αυτήν δεν έδιναν το Ηρώδειο και έλεγε ο Χορν “δεν μπορεί να πάει να παίξει στο Ηρώδειο γιατί είναι ηθοποιός του σινεμά και όχι του θεάτρου”. Να δεις τι είναι η Ελλάδα. Ο Χορν αμφισβητούσε την Ειρήνη Παππά να πάει στο Ηρώδειο».

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.