ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ποιοι Έλληνες επώνυμοι έχουν αποκαλύψει δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλοι; (PHOTOS)

Στα μικρά και στενά σύνορα της Ελλάδας, υπάρχουν κι αυτοί που με ανοιχτό μυαλό δεν κρύβουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα. Με αφορμή τις δηλώσεις του ηθοποιού Φώτη Σπύρου ότι θα παντρευτεί το σύντροφό του στη Νέα Υόρκη, σου παρουσιάζουμε τους εγχώριους celebrities που με το θάρρος της γνώμης τους παραδέχτηκαν ότι είναι γκέι.

Είναι ένας από τους αγαπημένους παρουσιαστές της μικρής οθόνης και του κοινού. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν έχει σχολιαστεί μόνο για το γεγονός ότι έγινε πατέρας με παρένθετη μητέρα αλλά και για το ότι έχει μιλήσει δημοσία για την προσωπική του ζωή. «Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις», δήλωσε στο παρελθόν.

Υπέρμαχος των ομοφυλόφιλων, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει υπάρξει πρόεδρος των ελλήνων ομοφυλοφίλων και έχει δώσει μάχη για την νομοθετική κατοχύρωση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ανοιχτά τη σεξουαλική του ταυτότητα πολλές φορές και παρά το ότι έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, αδιαφορεί για τις κριτικές.

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Χρήστος Σιμαρδάνης. Αν και χαμηλών τόνων, ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2010, προτίμησε να μιλήσει και όχι να σωπάσει σχετικά με τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως έχει βιώσει το ρατσισμό, μιας και η κοινωνία μας δεν αποδέχεται εύκολα τη διαφορετικότητα.

Και ο Γιώργος Μαρίνος, όμως, έχει μιλήσει για το εν λόγω θέμα. Ο αγαπημένος σόουμαν ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, αργότερα δήλωσε σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του δήλωσε άλλαξε αρκετά τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Πηγή: Koolnews

athensmagazine.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.