ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ελληνικό ποδόσφαιρο 2015: Απέκλεισαν ποδοσφαιριστή επειδή υπέγραψε νόμιμα σε άλλη ομάδα

Οι πρωτοτυπίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν τελειωμό. Ο Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε τους λόγους για τους οποίους αποκλείστηκε από την αποστολή της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Η αιτία; Υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην ΑΕΚ ως ελεύθερος παίκτης!

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου σε παγκόσμιο επίπεδο, κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να διαπραγματευτεί χωρίς κυρώσεις τη μεταγραφή του σε μια ομάδα, αρκεί να έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο συμβολαίου του με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται. Ο νεαρός Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, από τον περασμένο Ιανουάριο δεν είχε συμφωνήσει με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης και ως εκ τούτου, είχε το δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα ο ίδιος επιθυμούσε.  Τις τελευταίες ημέρες, προέκυψε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτησή του, η οποία φέρεται να τον απέκτησε ως ελεύθερο.

Η αντίδραση όμως της διοίκησης του Απόλλωνα ήταν κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική. Ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας για την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ και μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα, αιτιολόγησε την απόφασή της. «Φοβού τους ευεργετηθέντες. Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό άλλης ΠΑΕ, η οποία κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας και αγωνιζόταν στους αγώνες play off, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή», αναφέρει η ανακοίνωση.

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.