ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Η απόλυτη «κaυτή» Ελληνίδα 50άρα, γuμνή η ντυμένη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, μπορεί και χωρίς λεφτά. Δεν θα έκανα γυμνό για φιλανθρωπικό σκοπό, το θεωρώ πολύ fake, σημαίνει ότι θες να το κάνεις και ψάχνεις να βρεις έναν λόγο».

«Ο μπαμπάς μου με έλεγε εμένα πλατεία Συντάγματος και την αδερφή μου πλατεία Ομονοίας -είναι λίγο πιο μικρά».

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου έκανε βαρυσήμαντες ή μάλλον χωρίς βαρύτητα δηλώσεις για τα οπίσθιά της που μας εκτόξευσαν στο διάστημα!

«Τα οπίσθιά μου δεν υποτάσσονται στους νόμους της βαρύτητας, οπότε τι να ασφαλίσω; Κυριολεκτικά δεν τα έχω φτιάξει γιατί τα έχω τόσα χρόνια, τότε δεν τα έφτιαχναν. Στην οικογένεια έχουμε όλοι καλά οπίσθια και η αδερφή μου έχει πολύ δυνατά επίσης. Ο μπαμπάς μου με έλεγε εμένα πλατεία Συντάγματος και την αδερφή μου πλατεία Ομονοίας -είναι λίγο πιο μικρά». 

Θα έκανε γυμνή φωτογράφιση η Μάγκυ; «Θα έκανα γυμνή φωτογράφιση, μπορεί και χωρίς λεφτά. Δεν θα έκαν γυμνό για φιλανθρωπικό σκοπό, το θεωρώ πολύ fake, σημαίνει ότι θες να το κάνεις και ψάχνεις να βρεις έναν λόγο».

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Η διάσημη καλλονή είναι πασίγνωστη για τα τρομερά της οπίσθια, αλλά στην τελευταία της εμφάνιση φρόντισε να τρελάνει τον ανδρικό πληθυσμό με το πλούσιο στήθος της!

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι σταθερή αξία στον χώρο της ελληνικής showbiz και φροντίζει να το επιβεβαιώνει σε κάθε της εμφάνιση. Στην πιο πρόσφατη προκάλεσε “εγκεφαλικά”, καθώς έδωσε στο …πιάτο το φοβερό μπούστο της!

HaralabidouBousto02

Δείτε το Video που ακολουθεί:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.