ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ελλάς το μεγαλείο σου: Γονείς έπαιξαν ξύλο στο… Πανελλήνιο Κορασίδων μπάσκετ!

Η τελετή λήξης στιγματίστηκε από επεισόδια στις κερκίδες μεταξύ φιλάθλων του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού – Σοκαρισμένες οι αθλήτριες παρακολουθούσαν τις σκηνές – Κάποιες έβαλαν τα κλάματα, ενώ οι προπονητές τους προσπαθούσαν να τις ηρεμήσουν

Δυστυχώς, ούτε τα πρωταθλήματα μικρών παιδιών δεν ξεφεύγουν από τα κρούσματα βίας κι όταν οι ίδιοι οι γονείς των αθλητών πρωταγωνιστούν σε σκηνές ωμής βίας, τότε δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά για το μέλλον.

Στην τελετή λήξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων μπάσκετ που φιλοξενήθηκε στο Βόλο – όπου ο Παναθηναϊκός στέφθηκε πρωταθλητής – και λίγο πριν τις απονομές, γονείς των αθλητριών του Φάρου Κερατσινίου και του Παναθηναϊκού (που ήταν αντιμέτωποι στον ‘τελικό’ της διοργάνωσης) έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές, καθώς «πιάστηκαν» στα χέρια στις κερκίδες.

Το σοκ στο πρόσωπο των αθλητριών ήταν εμφανές. Μία παίκτρια του «τριφυλλιού» έτρεξε στις κερκίδες για να δει τους αγαπημένους της, ενώ άλλες έβαλαν ακόμα και τα κλάματα.

Οι προπονητές συγκρατούσαν τις παίκτριές τους και τις παρηγορούσαν, όπως φαίνεται από το 13:45 και μετά στο παρακάτω βίντεο.

 


Πηγή:www.gazzetta.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.