ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ελλάς – Μία βασανισμένη Χώρα με εσωτερικούς & εξωτερικούς εχθρούς

Εάν ανατρέξουμε στην ιστορία από την έναρξη της Επαναστάσεως του 1821 και μετά θα διαπιστώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια βιώνουμε μία ακόμα…επανάληψη του σκηνικού στην Χώρα μας.

Οι “φίλοι” & “εταίροι” μας σκίζονται κάθε φορά να μας…σώσουν για να μας ξεσκίζουν κυριολεκτικά εις τον αιώνα των αιώνων.

Θυμίζει πολύ το δόλωμα που βάζουμε στην φάκα για να τσιμπήσει ο ποντικός.

Έλα φάε το φρέσκο το τυράκι και μετά αποχαιρέτα τα πάντα.

Οι αιτίες είναι αμέτρητες το γιατί επαναλαμβάνεται αυτή η φαρσοκομωδία με την χρεοκοπία της Ελλάδας μη βγάζοντας την ουρά μας απ’έξω.

Η Ελλάς από αρχαιοτάτων χρόνων τρωγόταν εκ των έσω πάντα με την μορφή προδοσίας.

Οι…Εφιάλτες θα μας κυνηγούν εσαεί εάν δεν τους σταματήσουμε εμείς.

Μας έχουν πρήξει τα…συκώτια με έκτακτα δελτία, με τελεσίγραφα, με απειλές, με την συντέλεια του κόσμου μόνο για εμάς και, και, και…

Οι τρόικες, οι θεσμοί, οι δανειστές οι Έλληνες πολιτικοί, οι οικονομικοί όροι, το grexit κ.α. είναι έννοιες που τις ξέρουν ακόμη και παιδάκια που δεν έχουν πάει ακόμη σχολείο και αυτό είναι το πλέον ανησυχητικό.

Ο χλευασμός από τους “φίλους” μας και η υποτίμηση ενός ολόκληρου Έθνους με τεράστια ιστορία είναι το κερασάκι στην τούρτα.

ellas-texnita meli e-u

Μου θυμίζει κατά πολύ τις Εφορίες που πάνε και τσακώνουν τους μικροοφειλέτες και αυτοί που χρωστάνε τα μύρια όσα εξακολουθούν και ζούνε σαν μαχαραγιάδες στην υγεία των κορόιδων.

Για ποια σχέδια και…παπαρούνες μας μιλάνε οι θεσμοί (φοβερός τίτλος) όταν κόσμος αυτοκτονεί, όταν κόσμος πεινάει και δεν έχει να ταΐσει τα παιδιά του, όταν δεν έχει ηλεκτρικό (ζούμε στο 2015 Μ.Χ. αν ενθυμούμαι καλώς) και αυτοί μας αντιμετωπίζουν σαν πολυεθνικές που μετράνε μόνο τα νούμερα.

Το σχέδιο τους (με την συμμετοχή και αρκετών πολιτικών μας) είναι απλό, σίγουρο και καταστροφικό.

Φόροι, φόροι, φόροι και…φόροι. Σίγουρα πράγματα και τελειωτικά.

Όπως είπε και ο Μίκης “Όταν πιέζεις έναν λαό, ΚΆΠΟΤΕ ΣΗΚΏΝΕΤΑΙ”.

Δεν μπορείς να βάζεις ένα ολόκληρο κράτος με πλαστά στοιχεία στην Ένωση εν γνώσει σου και μετά να το παίζεις…Γερμανός και να σφυρίζει αδιάφορα ότι τάχα μου δεν ήξερες τίποτα.

Πότε πραγματικά πήραμε βοήθεια από τους “φίλους” μας; Όταν μας δανείζουν συνεχώς με το αζημίωτο οι σύγχρονοι τοκογλύφοι;

Όταν πιεστικά μας αναγκάζουν να αγοράζουμε δικά τους εξοπλιστικά συστήματα εκατομμυρίων ευρώ και την ίδια ώρα μας βάζουν χέρι γιατί να παίρνει σύνταξη ο ανάπηρος;

Πληρώνουμε μέχρι και 5 φορές περισσότερα απ’ότι μας δίνουν και χρωστάμε τα δεκαπλάσια. Ο κύκλος αυτός με τον ίδιο σκοπό ολοένα και θα μεγαλώνει και δεν θα κλείσει ποτέ.

Εκτός των άλλων έχουμε και τους άσπονδους φίλους μας που μυρίστηκαν ψητό και έσπευσαν να πάρουν μερίδιο από την λεία τους.

Μην ξεχνάνε όμως ότι ένα πληγωμένο θηρίο είναι πολύ πιο άγριο και με απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Η λύση δεν είναι στα μέτρα απανθρωπιάς του λαού και στα τοκογλυφικά δάνεια.

Αυτή η έρμη η ανάπτυξη όλο έρχεται και όλο άφαντη είναι.

Α ν ά π τ υ ξ η, τελεία και παύλα με θέσεις εργασίας (οι Έλληνες είναι από τους πιο εργατικούς λαούς παγκοσμίως).

Δεν είμαστε τεμπέληδες, δεν είμαστε λαμόγια, δεν είμαστε κλέφτες, δεν είμαστε ψεύτες. Όσοι είναι κάτι από αυτά στο κελί της φυλακής.

Δεν θα αρχίσω το τι χρωστάει η ανθρωπότητα στην Ελλάδα γιατί θα χρειαστώ χιλιάδες σελίδες.

Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες σκέφτηκα έντονα να φύγω από την χώρα των προγόνων μου και να ξενιτευτώ για να βρω μια καλύτερη λύση.

Ξέρετε κάτι; Δεν πρόκειται να αφήσω την χώρα μου για κανέναν κερατά δανειστή, οφειλέτη, θεσμό όπως θέλετε πείτε το.

Σε αυτά τα ιερά και άγια χώματα που έζησαν οι Μεγάλοι Πρωτοπόροι της ανθρωπότητας σε όλους τους τομείς θα αφήσω τα κοκκαλάκια μου με ή χωρίς τα αστέρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης ( ο Θεός να την κάνει Ένωση και ο Θεός να την κάνει Ευρωπαϊκή επίσης).

Εμείς οι Έλληνες να δείτε που στο τέλος θα καταντήσουμε σαν το χωριό του Αστερίξ. Λίγοι αλλά ανυπόταχτοι ενάντια σε όλους. Αντί για Δρυΐδη έχουμε τον Θεό και αντί για μαγικό φίλτρο, τον Αγιασμό.

Οπότε μην φοβάστε τίποτα.

Κλείνω με απόσπασμα από το βιβλίο “Γένεση της Τραγωδίας” του Νίτσε (Γερμανός Φιλόσοφος):

“Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες. Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν (οι δυτικοευρωπαίοι) δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνόταν, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους, που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά (για κάθε εποχή) ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του. […]
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνάνε”.

Γ.Π.

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.