ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ελεύθερη είσοδος στον αγώνα μπάσκετ με καρότσι Γ.Σ.Δωδεκάνησος-Μαρούσι

Prosklisi (3)

Το Μαρούσι υποδέχεται αύριο στις 19:30 στο «Βενετόκλειο» ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και θέλει τη νίκη για να κάνει το 3 στα 3 και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στον όμιλο νότου του 18ου πανελληνίου πρωταθλήματος της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί πλήρης, αφού στη Ρόδο βρίσκονται ο Κώστας Ζαραγκότας και ο Νίκος Δαούλας, που ήρθαν από τη Λάρισα, ενώ ο Μανώλης Στυλιανακάκης βρίσκεται στο νησί και προπονείται εδώ και μία εβδομάδα με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Αύριο κόντρα στο Μαρούσι θα παίξει και ο Χρήστος Μιχαήλου, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν είχε πάει στην Πάτρα. Τη φανέλα του Γ.Σ. Δωδεκάνησος θα φορέσουν οι εξής αθλητές: Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Ατνάν Χαμαντί, Βαλάντης Παππάς, Μανώλης Στυλιανακάκης, Σάββας Χαρτερός, Χρήστος Μιχαήλου, Ντιμιτάρ Βασίλεβ, Κώστας Ζαραγκότας, Νίκος Δαούλας, Ειρήνη Πλαγγέτη, Λάζαρος Τελόγλου και Ανδρέας Λουκάς.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει του σημερινού αγώνα κόντρα στο Μαρούσι. «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, για να νιώσουν τα παιδιά ότι στη μεγάλη προσπάθεια τους έχουν πολλούς συμπαραστάτες και συμμάχους. Το σύνθημα μας είναι το εξής: «Όλοι μαζί, μία ψυχή, μία οικογένεια». Το καθήκον μας σαν διοίκηση είναι να πολεμήσουμε το ρατσισμό, αφού στη ζωή είμαστε όλοι ίδιοι. Τα μέλη της διοίκησης, οι αθλητές μας, το προπονητικό επιτελείο και εγώ προσωπικά περιμένουμε από τους Ροδίτες φιλάθλους να βρεθούν στο «Βενετόκλειο» και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας». 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.