ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ελεονώρα Ζουγανέλη: “Δεν έχω άλλη αντοχή. Είμαι σε μία στιγμή που χρειάζομαι υποστήριξη!”

Καλεσμένη στον Σπύρο Χαριτάτο και στην ραδιοφωνική του εκπομπή Γιάφκα, στον Alpha 989, ήταν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση, την πολιτική κατάσταση της χώρας, τα ΜΜΕ αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

«Το να αλλάξουμε την κοινωνία είναι πάρα πολύ δύσκολο το να αλλάξουμε εμείς την καθημερινότητά μας είναι ίσως πιο εύκολο. Γινόμαστε μονόπλευροι μέσα στη ρουτίνα. Η κρίση αυτό είναι μια περίοδος μεγάλων αλλαγών που δεν μπορούμε να τις χωρέσουμε», είπε στον Αlpha 989 η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Το όπλο κατά των Ρυτίδων! Το σύστημα αντιγήρανσης που σβήνει κάθε φθορά του χρόνου από το πρόσωπό σου! Μάθε περισσότερα εδώ!

«Δεν έχω φόβο με την πολιτική κουβέντα, δεν γίνεται να ξεφύγεις από αυτό, έχει περάσει στην καθημερινότητά μας. Το κοινωνικό και οικονομικό και πολιτικό (σκηνικό) έχει επιδράσει πολύ την καθημερινότητα. Έχουν να κάνουν όλα με την εποχή. Έχουν σκληρύνει πολύ οι άνθρωποι κι εγώ μαζί. Δεν με στενοχωρούν πια οι συμπεριφορές, τις αποδέχομαι. Όταν ζούμε με τόσο πολύ μεγάλο φόβο, αυτός συνήθως μας κάνει και αφήνουμε πράγματα, μας κάνει και απομακρυνόμαστε. Ζήσαμε πολλά χρόνια χωρίς να έχουμε συνείδηση ότι κανείς δεν έχει έρθει αν ζει μόνος του στον κόσμο. Δεν είναι εύκολο να σε πάει μπροστά. Αβεβαιότητα για το τί μπορεί να συμβεί σε όλους τους τομείς. Ακόμα και ένας άνθρωπος που δεν είναι σε δυσκολία δεν γίνεται να είναι ανεπηρέαστος. Ο φόβος είναι διάχυτος σε όλους τους τομείς, δεν μένεις ανεπηρέαστος. Σίγουρα έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης για αυτό που βιώνουμε και δεν έχουμε σίγουρα όλοι την ίδια αναλογία στο μερίδιο αυτό. Είναι καλύτερο να νιώθεις συνένοχος κάπου παρά να νιώθεις απών. Είναι μια τάση να αφήσεις πίσω αυτό που συμβαίνει», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Έλενα Εγγλέζου

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.