ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το Ελικόπτερο του ΥΕΘΑ Καμμένου στο Αγαθονήσι !

Μια συνταρακτική αποκάλυψη έκανε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου   στον Ενικό στο  STAR o ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος μετά από το κάρφωμα του δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου !

olandh

Ήταν η ημέρα που πραγματοποιούσε επίσκεψη  Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, η Ολλανδή ΥΠΑΜ J. Hennis-Plasschaert και του Ολλανδού Υπουργού Μετανάστευσης Klaas Dijkhoff σε Φαρμακονήσι, Χίο, Αγαθονήσι

kameΣύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βερύκιο και το επιβεβαίωσε ο Υπουργός Άμυνας Τουρκικά F-16  προσπάθησαν να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο που μετέφερε τρεις Υπουργός της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και το Ελικόπτερο ήταν χαρακτηρισμένο ώς VIP ,που σημαίνει οτι οι Τούρκοι γνώριζαν ποιοι ήταν οι  επιβάτες του Ελικοπτέρου !!

Η Ολλανδή ΥΠΑΜ παρακολούθησε σε real time  την αναχαίτιση των Τουρκικών Μαχητικών απο τα Ελληνικά Μαχητικά,  που οπλισμένα  προσπάθησαν να παρενοχλήσουν το ΣΙΝΟΥΚ της Α.Σ που επέβαιναν οι τρεις Υπουργοί της Ε.Ε

Η πληροφορία αυτή δεν ήταν γνωστή ούτε έχει ανακοινωθεί από το ΓΕΕΘΑ και το ΥΠΕΘΑ και δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο !

Φυσικά τα Μαχητικά των Τούρκων αναχαιτίστηκαν αλλά δεν δόθηκε καμιά εντολή για κατάρριψη απο τον Έλληνα ΥΕΘΑ ,ούτε βέβαια απο το ΓΕΕΘΑ και το Α/ΤΑ !

Τα συμπεράσματα μόνο δικά σας …Αν υπάρχει Εθνική Κυριαρχία και αν εφαρμόζονται οι κανόνες Εμπλοκής

veteranos.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.