ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έλαμψε η Εθνική Ομάδα Γυναικών του Ποδοσφαίρου Άμμου

Ξεχωριστή λάμψη στο τριήμερο έδωσε η παρουσία της Εθνικής Ομάδας Γυναικών του Ποδοσφαίρου Άμμου λίγο πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της αντιμετώπισε τις έμπειρες αθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. που συμμετέχει την περίοδο 2016-17 στην Β’ κατηγορία γυναικείων ομάδων ποδοσφαίρου καθώς και μια ομάδα από τις ακαδημίες της. Η ομάδα με αθλήτριες του Α.Σ.Τ.Ι.Ρ. συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο τουρνουά Beach Soccer που πραγματοποιείται στο Φαληράκι της Ρόδου και κατάφερε να αναδειχθεί και πάλι πρώταθλήτρια. Το τουρνουά beach soccer διοργάνωσε η ΕΠΣ Δωδεκανήσου στην κεντρική παραλία του Φαληρακίου με την στήριξη του ΔΟΠΑΡ και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το Beach Soccer επιστρέφει στην Ρόδο και κοινή πεποίθηση είναι ότι η Ρόδος και συγκεκριμένα το Φαληράκι μπορεί να αναδειχθεί σε μητρόπολη του.
Ο Κος Γιώργος Κουλούρης μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικείων ομάδων της ΕΠΣ Δωδεκανήσου σχολίασε : “ Ο θεσμός του τουρνουά Beach Soccer αποτελεί θεσμό εξαιρετικής σημασίας που καθιερώνεται πλέον στην συνείδηση του κόσμου ως μια σημαντική εκδήλωση που μπορεί να προβάλει την Ρόδο στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σε συνάρτηση με άλλα αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια μπορεί να συμβάλει στην επέκταση της τουριστικής περιόδου.
Μέγας χορηγός της διοργάνωσης ήταν η ADIDAS μέσω του τοπικού καταστήματός της ADIDAS RHODES.
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.