ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εγκληματική οργάνωση: Εκτός ποδοσφαίρου και ο Αρβανιτίδης!

Στον ανακριτή διαφθοράς βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην ισχυρός άνδρας της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης. Οι ενδείξεις ενοχής για χειραγώγηση του Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 κρίθηκαν επαρκείς από τον εισαγγελέα, ο οποίος του επέβαλε τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά και της εξόδου από τη χώρα!

Με τη σύμφωνη γνώμη και του ανακριτή διαφθοράς, ο εισαγγελέας επέβαλε στον κ. Αρβανιτίδη περιοριστικούς όρους ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, αλλά και εξόδου από τη χώρα.

Οι καταθέσεις των Γεωργέα και Καλαϊτζίδη φαίνεται πως κρίθηκαν αξιόπιστες από πλευράς των δικαστικών αρχών, και εξαιτίας των οποίων επεβλήθησαν οι περιοριστικοί όροι στον Αρβανιτίδη, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία – δωροληψία (στο παιχνίδι ΟΣΦΠ – Βέροια, 6/1/2013). Η Βέροια με τις κατηγορίες αυτές να βαραίνουν τον πρώην μεγαλομέτοχο, αλλά και τον κ. Λαναρή να εμπλέκεται, κινδυνεύει με υποβιβασμό!

Όλα αυτά φυσικά, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση. Να θυμίσουμε ότι στην κατάθεσή του ο κ. Αρβανιτίδης είχε υποστηρίξει για την κατάθεση του Καλαϊτζίδη ότι είναι στημένη για να μην ασχοληθεί με τα διοικητικά του Άρη.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.