ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εκτός ΑΝΤ1 ο Ουγγαρέζος. Που σκέφτεται να πάει;

Το τέλος της φετινής σεζόν θα σηματοδοτήσει όπως όλα δείχνουν και το τέλος της συνεργασίας Ουγγαρέζου – ΑΝΤ1.  

Μόνο τυχαία δεν ήταν η επιλογή Λιάγκα να αναφερθεί στο σημερινό «Πρωινό» και έχοντας καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή  στον περσινό καυγά στο Mega λέγοντας χαρακτηριστικά «Στο τέλος σου είπε και το έχω πει δημόσια πως ήταν μεγάλο λάθος που το έκανε, που σου άφησε μια αιχμή πως εδώ υπάρχουν δημοσιεύματα που χωρίζεις με την Έλενα και δεν το σχολιάζουμε, εγώ γιατί να σχολιάσω πως θα πάω στον ΑΝΤ1;». 
Ναι μεν οι σχέσεις Ουγγαρέζου – Λιάγκα έχουν αποκατασταθεί όμως παρέα δεν κάνουν. Επίσης φαίνεται πως δεν υπάρχει χώρος για τον Ουγγαρέζο στο «Πρωινό» ούτε τώρα ούτε για την επόμενη σεζόν. 
Και αυτό όχι γιατί υπάρχει προσωπικό εναντίον του Δημήτρη αλλά γιατί Λιάγκας και Σκορδά θεωρούν πως η φετινή σύνθεση της ομάδας τους είναι η πλέον επιτυχημένη και έτσι θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα ίδια και την επόμενη σεζόν. 
Τα δυσοίωνα μηνύματα τα λαμβάνει καθημερινά ο Ουγγαρέζος και λέγεται πως έχει ήδη στρέψει το ενδιαφέρον του σε ενδεχόμενο επιστροφής του στο Mega χωρίς ωστόσο στην παρούσα φάση να υπάρχει ανταπόκριση…
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.