ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκθεση χειροποίητης τέχνης – 2o ARTD στο Beach Bar BAIA Ρόδος

Η παραγωγή του Days of Art με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το 2ο ARTD είναι το Beach Bar BAIA, στην παραλία ΕΛΛΗ.

Η είσοδος στον χώρο της έκθεσης θα είναι ελεύθερος για το κοινό, ενώ θα προφέρονται και κεράσματα. Ο χώρος θα διαμορφωθεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να διευκολύνει κοινό και εκθέτες. Σημειώνεται πως και τις τρεις ημέρες ο χώρος θα φυλάσσεται από security, ακόμα κι όταν η έκθεση κλείνει προς το κοινό.

Όπως και στο 1ο ARTD, έτσι και στο 2ο, πέρα από τις δημιουργίες των εκθετών το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει και παράλληλα δρώμενα, σχετικά με την έκθεση και τις τρεις ημέρες.

Στην έκθεση χειροποίητων δημιουργιών Days of Art, υπενθυμίζεται πως εντάσσεται κι η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ», όπου μέρος μπορούν να λάβουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών έχει οριστεί η 8η Απριλίου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την εταιρεία παραγωγής στο τηλ.: 2241020600 ή στο e-mail: [email protected]

Χορηγός Επικοινωνίας allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.