ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εξομολόγηση-βόμβα: Είναι τελικά γκέι ο Ρώμας; Δείτε τι απαντάει ο ίδιος!

Για πρώτη φορά ο ηθοποιός λύνει την σιωπή του και απαντάει σε όλα όσα λέγονται χρόνια τώρα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις!

Πολλά και διάφορα ακούγονται, άλλα τόσα έχουνε γραφτεί, και σύμφωνα με την δημοσιογράφο που του έκανε την επίμαχη ερώτηση για το γιατί χτυπώντας το όνομα του στο Google το πρώτο που αναφέρει είναι “Χάρης Ρώμας-γκέι”, ο ηθοποιός απάντησε χωρίς φόβο και πάθος!
“Είναι κάτι το οποίο δεν με απασχολεί καθόλου. Έχω κάνει μια συνθέτη ζωή. Έχω περάσει από όλες τις ερωτικές φάσεις. Δεν το κρύβω. Το θεωρώ τιμή μου και καμάρι μου. Κατέληξα στις επιλογές που με ικανοποιούν και τις υπερασπίζω με μεγάλο σθένος. Δεν αναφέρομαι σε αυτά τα θέματα, γιατί δε θέλω να ορίζουν την καλλιτεχνική μου προσωπικότητα. Επειδή σίγουρα είναι πιο “πικάντικα”, εκεί θα στρέφονται οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων και εγώ δεν θέλω, όπως κάθε καλλιτέχνης που σέβεται τον εαυτό του, να γίνουν πιο καθοριστικά από το καλλιτεχνικό μου στίγμα. Από εκεί και πέρα θεωρώ, εφόσον αναφέρεσαι σε κατάπτυστο δημοσίευμα που έχει να κάνει με αυτό το θέμα, ότι αυτός που το γράφει δεν είναι πιο άνδρας απο εμένα. Το λέω με πλήρη συνείδηση. Εγώ αισθάνομαι 100% άνδρας, ξέρω τι είδους επιλογή έχω κάνει και την υποστηρίζω με σθένος. Ποτέ δεν ένιωσα όμως κάτι διαφορετικό. Πάντα αισθανόμουν άνδρας.”
stroumfaki.org
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.