ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Απίστευτο: Έγδυσε και εξευτέλισε δημόσια την ερωμένη του άντρα της (Photos-Video)

Μια πολύ σκληρή τιμωρία επιφύλαξε μια γυναίκα στην ερωμένη του συζύγου της: αφού έπιασε το παράνομο ζευγάρι στο κρεβάτι, η σύζυγος χτύπησε την ερωμένη και την περιέφερε γυμνή στο δρόμο, ενώ τα παιδιά της ούρλιαζαν για… συμπαράσταση.
 
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κουμπατάο του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όπου η προδομένη σύζυγος παρακολούθησε τον άνδρα της και τον συνέλαβε in flagrante delicto με την ερωμένη του σε διαμέρισμα φίλου του.
Τότε, σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στην ερωμένη με ξυράφι, την υποχρέωσε να γδυθεί και την εξευτέλισε δημόσια. Μάλιστα, το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο η απατημένη σύζυγος ανέβασε στα social media με το σχόλιο «Δεν με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος. Θα σας δείξω πώς να μεταχειρίζεστε την προδοσία. Έπιασα αυτή την τσούλα με τον σύζυγό μου -πρώην σύζυγό μου από σήμερα».
Πάντως, η αστυνομία δεν φάνηκε να… συμφωνεί μαζί της, καθώς συνέλαβε την απατημένη σύζυγο με τις κατηγορίες της απειλής, της σωματικής βίας, του βασανισμού και κάμποσων άλλων. Αν καταδικαστεί, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ως δέκα έτη.
 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.