ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εκνευρίστηκε ο παπάς με τον κουμπάρο και τον πλάκωσε στο ξύλο!

Εξοργίστηκε ο ιερέας με τον κουμπάρο του γαμπρού και πέταξε το Ευαγγέλιο!

Σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύτηκε στα social media το περιστατικό συνέβη σε γάμο στην περιοχή του Σταυρού της Μύθης στην Πάφο.

Στην ανάρτηση του ο καταγγέλλον αναφέρει ότι όταν ο κουμπάρος του γαμπρού χτύπησε, για το έθιμο, ελαφρά τον γαμπρό στην πλάτη, ξαφνικά ο ιερέας εξοργίστηκε, πέταξε το Ευαγγέλιο και επιτέθηκε στον κουμπάρο.

Μετά το πρώτο σάστισμα που ακολούθησε, τα πνεύματα οξύνθηκαν επικίνδυνα όταν μάλιστα οι συγγενείς διαπίστωσαν ότι από το χτύπημα ο αδερφός και κουμπάρος του γαμπρού αιμορράγησε στα χείλη.

Σύμφωνα με τα όσα ανήρτησαν και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτόπτες μάρτυρες των πρωτοφανών συμβάντων, κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς την κατεύθυνση του ιερέα, τα χειρότερα αποσοβήθηκαν ωστόσο χάρη στην επέμβαση των πιο ψύχραιμων.

Ο γάμος ολοκληρώθηκε όπως-όπως, για να φύγει από το ξωκλήσι άρον άρον ο ιερέας με το αυτοκίνητο του, πριν κινηθούν εκ νέου προς το μέρος του συγγενείς του ζεύγους που εξακολουθούσαν εξαγριωμένοι από τα απαράδεκτα γεγονότα.

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο μιας ανάρτησης που δημοσιεύτηκε στα social media:
“Εξήντα ,τόσο χρονών, νόμιζα ότι τα είχα δει όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα, σε συγγενικό μου γάμο, δεν έχει ξαναγίνει. Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρού, τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στην πλάτη. Αμέσως ο ιερέας, σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος, έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τον άτυχο κουμπάρο. Όλοι σοκαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή, να τελέψει το μυστήριο. Όμως ο πελλο-παπάς , δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία , ξερογυρίζοντας τα λάστιχα , του διπλοκάμπινού του.
Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον …πληρώσουμε.
Ο θεός να τον γιατρέψει ….”

Τα όσα διαδραματίσθηκαν στον επεισοδιακό όπως εξελίχθηκε γάμο, καταγγέλθηκαν αμέσως μετά από συγγενικά πρόσωπα των νεονύμφων στον Αστυνομικό Σταθμό Στρουμπιού και διεξάγεται έρευνα. Οι οικείοι του ζεύγους εξέφρασαν επίσης πρόθεση να καταγγείλουν τα διαδραματιζόμενα και στη Μητρόπολη Πάφου.

newsit.com.cy

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.