ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκλεψαν το τζιπ του Γιώργου Σαμαρά ενώ βρισκόταν σε σουίτα ξενοδοχείου

Το πολυτελές τζιπ του γνωστού ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαμαρά, έκλεψαν χθες τα ξημερώματα άγνωστοι έξω από πολυτελές ξενοδοχείο με σουίτες στην παραλιακή λεωφόρο.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είχε καταλύσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που διαθέτει μόνο σουίτες πολυτελείας και είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του ένα τζιπ μάρκας Rage Rover σε υπαίθριο πάρκινγκ. Το πρωί που πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του είδε ότι έλειπε από την θέση του.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου και βέβαια η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες την κλοπή του αυτοκινήτου πρέπει να την διέπραξαν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μηχανήματα, καθώς το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει το πολυτελές τζιπ ήταν απενεργοποιημένο από τους ίδιους τους κλέφτες.

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου του γνωστού ποδοσφαιριστή, ενώ από την πλευρά της Ασφάλειας συγκεντρώνονται πληροφορίες από τον υπόκοσμο για το ποια σπείρα θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσει μια τόσο υψηλού ρίσκου κλοπή και κυρίως με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως ίσως το αυτοκίνητο και λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα ακριβό μοντέλο, να βρίσκεται ήδη σε αποθήκη σε απόμερο σημείο της Αττικής και το μετατρέπουν σε ανταλλακτικά ή ακόμα μπορεί και να του αλλάξουν χρώμα και αριθμό πλαισίου, να εκδώσουν νέα άδεια και να το πουλήσουν σε ανυποψίαστο πελάτη, έναντι ελκυστικής τιμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην είσοδο του συγκεκριμένου ξενοδοχείου είχε σημειωθεί η άγρια δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη το 2008, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μητέρας του παιδιού του και γνωστής τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη.

newsit.gr/

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.