ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκλαψε όλο το νοσοκομείο: Στα τελευταία της μια καρκινοπαθής δέχθηκε επίσκεψη από το σκυλάκι της (VIDEO)

Αυτή είναι η πιο συγκινητική στιγμή, όταν η ασθενής, σε τελικό στάδιο, συνάντησε τον σκύλο της μέσα στο νοσοκομείο από την απουσία του ιδιαίτερου φίλου της που φρόντιζε από κουτάβι.. Θα βάλετε τα κλάματα

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα δείτε την συγκινητική στιγμή που μια ασθενής συνάντησε τον σκύλο της μέσα στο νοσοκομείο. Όταν, όμως, διαβάσετε τι συμβαίνει, τότε θα βάλετε τα κλάματα.

Η Rejane Chili από το Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας διαγνώστηκε με καρκίνο και δυστυχώς η κατάσταση της είναι σε τελικό στάδιο. Η ίδια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, όπου την επισκέπτονται καθημερινά φίλοι καθώς και η οικογένεια της, αλλά διαμαρτύρεται συνεχώς για την απουσία ενός ιδιαίτερου φίλου της.

Πρόκειται για τον τον σκύλο της, τον Ritchie, τον οποίο φροντίζει από τότε που ήταν κουτάβι. Ωστόσο, η φύλαξη του νοσοκομείου απαγορεύει την είσοδο κατοικίδιων μέσα στο κτίριο, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μόλυνσης από μικρόβια, και ιδιαίτερα στην περίπτωση της Rejane, που έχει εξασθενημένο οργανισμό. Έπειτα, όμως, από παρέμβαση της ψυχολογικής ομάδας του νοσοκομείου, πρόκειται να γίνει μια εξαίρεση.

Ο γιος της Tiago έφερε τον σκύλο σε ένα ειδικό δωμάτιο, προκειμένου να τον δει η μητέρα του. Από τη στιγμή που o Ritchie είδε από μακριά την ιδιοκτήτρια του, ήταν ασυγκράτητος. Όπως θα δείτε και εσείς, ο σκύλος πήδησε πάνω στο κρεβάτι της Rejane και πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει, άρχισε να της γλύφει το πρόσωπο από την χαρά του. Βλέποντας την συγκεκριμένη εικόνα, όλο το νοσηλευτικό προσωπικό δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο για να δείτε την λαχτάρα του για την κοπέλα:

www.parapolitika.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.