ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκλαψε Ο Καμμένος Στη Βουλή: «Είναι Oι Tελευταίες Ώρες Της Πατρίδας μας. Πρέπει Να Ενωθούμε»

Με έντονη συγκινησιακή φόρτιση, χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μίλησε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή στη συζήτηση για το δημοψήφισμα.

Ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη 16σέλιδη πρόταση των δανειστών έκανε λόγο για διάθεση ταπείνωσης τόσο της κυβέρνησης όσο και του ελληνικού λαού.

«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται να του κουνούν το δάχτυλο, δεν δέχεται να τον απειλούν ότι θα του κλείσουν τις τράπεζες», σημείωσε ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας  ότι «αν ήθελε η κυβέρνηση μπορούσε να είχε μπλοκάρει με βέτο κάθε ευρωπαική απόφαση αλλά επιθυμούσε μια συμβιβαστική λύση».

 «Προσπαθήσαμε, με πρώτο τον πρωθυπουργό, να βρούμε συμβιβαστική λύση. Να ξέρουν όμως, ότι αν το πάνε στο άγριο, και αν πάνε να εκβιάσουν τον ελληνικό λαό, θα μας βρουν ενωμένους, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, απέναντι στην προσπάθεια να καθοδηγήσουν σε ένα δημοψήφισμα στο οποίο θα παραδοθεί η χώρα. Είναι οι τελευταίες ώρες της πατρίδας μας. Οι τελευταίες ώρες που θα πρέπει όλοι να ενωθούμε…», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, φανερά συγκινημένος.

 Δείτε το βίντεο με την ομιλία του Πάνου Καμμένου:

 

www.yupiii.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.