ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκκληση για ακόμα μία φορά κάνει ο σύλλογος “ΡΟΔΑΥΓΗ” για το12χρονο Ροδιτόπουλο Βαγγέλη

 Άμεση έκκληση για ακόμα μία φορά κάνει ο σύλλογος “ΡΟΔΑΥΓΗ” για το μικρό μας 12χρονο Ροδιτόπουλο Βαγγέλη. Έπειτα από επικοινωνία με τη μητέρα στα γραφεία της Ροδαυγής, ενημερωθήκαμε ότι ο μικρός Βαγγελάκης πρέπει να κάνει άμεσα Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει συμβατός δότης. Καλούμε όλο τον κόσμο που είναι από 18-45 ετών να γίνουν Δότες Μυελού των Οστών για τη σωτηρία του μικρού μας Ροδιτόπουλου.

Η δειγματοληψία γίνεται δίνοντας μόνο λίγο σάλιο και γράφοντας μία αίτηση. Θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα της Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου στις 1 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη από τις 08:30 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι. Αν βρεθούμε και είμαστε συμβατοί δίνουμε λίγο μόνο αίμα. Στο πλευρό της όλης προσπάθειας είναι το Τμήμα της Αιμοδοσίας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Γ.Ν.Ρ , καθώς και οι συλλόγοι Φλόγα και Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή.

ΠΡΟΣΟΧΉ : Όσοι έχουν γίνει Δότες στο παρελθόν και έχουν λάβει απάντηση καταχώρησης εντός 6 μηνών δε χρειάζεται να ξαναγίνουν. Αν όμως δεν έχουν λάβει καλύτερα να το επαναλάβουν. ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΜΑΣ !!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.