ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εκδήλωση απονομής του εισιτηρίου συμμετοχής από την ERGO  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  στη Μικτή ομάδα Ν. Αιγαίου

Την  Παρασκευή 13 Οκτωβρίου  το απόγευμα(18:00) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση απονομής του εισιτηρίου συμμετοχής από την ERGO  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ  στη Μικτή ομάδα Ν. Αιγαίου ( 10 ανδρες-10 γυναίκες), που θα πάρει μέρος στον τελικό αγώνα RUN GREECE(3000μ)  νωρίς το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, στα πλαίσια διεξαγωγής του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΎ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Η τελετή απονομής των εισιτηρίων θα λάβει χώρα στο Εταιρικό γραφείο της ΑΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, μέλος του Ασφαλιστικού Ομίλου ERGO. Διεύθυνση Πλ. Γαβριήλ Χαρίτου 9-11, 1ος όροφος.

Η αναχώρηση της μικτής ομάδας Νοτίου Αιγαίου θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 11/11 στις 10:35 από το αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου και η επιστροφή της τη Κυριακή το απόγευμα 12 Νοεμβρίου, στις 17:15 από το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελ. Βενιζέλος.

Η αθλητική ομάδα του Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τις άλλες ομάδες των υπολοίπων εξ (6) Περιφερειών- Πόλεων θα καταλύσουν στο Ξενοδοχείο ATHENS PRESIDENT HOTEL σε μονόκλινα δωμάτια, όπου και θα δειπνήσουν το βράδυ του Σαββάτου. 

Το συνοπτικό πρόγραμμα, σχετικά με τη συμμετοχή των ομάδων στον τελικό του Run Greece(3.000μ), έχει ως ακολούθως:

Σάββατο 11 Νοεμβρίου, φωτογράφηση όλων των ομάδων, επίσκεψη στην ΕXPO  της διοργάνωσης Μαραθώνιος της Αθήνας ο Αυθεντικός.

Σάββατο 11 Νοεμβρίου  βράδυ και ώρα 9:00 μμ, εκδήλωση με την ονομασία “Pasta party.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου πρωί και ώρα 9:00 πμ, παρακολούθηση τηλεοπτικά της εκκίνησης του Μαραθωνίου και μετάβαση στην εκκίνηση του αγώνα του Τελικού RUN GREECE.

– 9:35 πμ Εκκίνηση

– 11:35πμ, απονομές στο Παναθηναϊκό  Στάδιο.

– 4:00 μμ αναχώρηση όλων των ομάδων για τους προορισμούς τους.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την ERGO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για τη συγκεκριμένη χορηγία και την εν γένει υποστήριξή της στο δρομικό κίνημα.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.