ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

10 εκατομμύρια για Μήτρογλου! Τεράστια προσφορά

Ο Κώστας Μήτρογλου ανήκει στη Φούλαμ και αγωνίζεται δανεικός στην Μπενφίκα, με την οποία πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Κινέζοι προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Έλληνα σέντερ φορ, προσφέροντας στην αγγλική ομάδα ακόμα και 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα “Diario de Noticias”, οι Κινέζοι προσέφεραν 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Μήτρογλου, αλλά εκείνος ούτε που σκέφτηκε την προτάση, καθώς δεν θέλει να φύγει από την Πορτογαλία.

«Η πρόταση ήταν δελεαστική και έφτανε στα 2 εκατ. ευρώ ανά σεζόν. Αλλά ο Μήτρογλου δεν κλονίστηκε και είπε “όχι”. Κι αυτό γιατί πιστεύει ότι δεν έχει έρθει ο καιρός για να μετακομίσει σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού ανταγωνισμού. Η Φούλαμ, η οποία κατέχει τα δικαιώματά του, ήθελε να διαπραγματευτεί την πώλησή του και συζητούσε με τους Κινέζους για ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ.

Όμως ο παίκτης ήταν ανένδοτος και αρνήθηκε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες λένε ότι στα χέρια του Μήτρογλου έχουν φτάσει κι άλλες προσφορές. Ωστόσο, καμία από αυτές δεν έχει καταλήξει στη Φούλαμ. Από την πλευρά της, η Μπενφίκα παρακολουθεί στενά κάθε κίνηση γύρω από τον Μήτρογλου, δεδομένου ότι έχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή στο τέλος της περιόδου δανεισμού του από τη Φούλαμ», έγραψαν οι Πορτογάλοι.

newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.