ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκαψε τη… μύτη της πεθεράς του με τσιγάρο!

Ο 45χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών – Επιτέθηκε στη μητέρα της εν διαστάσει συζύγου του γιατί εκείνη του είπε ότι θα ανακοινωθούν εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που εκδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με κατηγορούμενο έναν 45χρονο που καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών επειδή επιτέθηκε στη μητέρα της εν διαστάσει συζύγου του και της έκαψε με το τσιγάρο του τη… μύτη.

Το πρωτοφανές γεγονός συνέβη τον Ιούλιο του 2014, όταν ο 45χρονος επισκέφθηκε την 65χρονη πεθερά του για να δει το παιδί του και εκείνη τον ενημέρωσε ότι την επομένη θα έβγαιναν εναντίον του ασφαλιστικά μέτρα. Εκτός εαυτού, ο δράστης άρχισε να την κατηγορεί ότι εκείνη προκάλεσε αυτή την εξέλιξη και να απειλεί ότι θα την σκοτώσει. Μάλιστα, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έριξε στο έδαφος και την έκαψε στη μύτη.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίες τόσο η πεθερά όσο και η εν διαστάσει σύζυγος του 45χρονου, που τον κατηγόρησαν για επιθετική συμπεριφορά. Έτσι,  καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, αλλά η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με αναστολή.

www.protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.