ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Έκανε σεξ με τον σκύλο της γυναίκας του επειδή εκείνη… δεν του έδινε σημασία

Πώς ανακάλυψε η σύζυγος του 39χρονου την φρικιαστική πράξη του

Ο 39χρονος Jonathan Edward Medley, από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, είχε ένα παράπονο, σύμφωνα με την αστυνομία, που τον συνέλαβε. Η σύζυγός του έδινε μεγαλύτερη σημασία στον σκύλο της, ένα χαριτωμένο Σιχ Τσου δύο ετών, από ό,τι σε εκείνον.

Για να εκδικηθεί την σύζυγό του ο Medley βίαζε επανειλημμένα το σκυλί ενώ η σύζυγός του πίστευε ότι η παράξενη συμπεριφορά του οφειλόταν στην σχέση του με άλλη γυναίκα. Εξαιτίας της υποψίας της η σύζυγος του Medley έκρυψε μέσα στο σπίτι τους συσκευή καταγραφής ήχου, προφανώς για να ακούσει κάποια «ιδιαίτερη» τηλεφωνική συνομιλία, αλλά αντί αυτού, άκουσε τον σύζυγό της να κάνει σεξ με τον σκύλο της!

Ο Ricky Morgan, από την αστυνομία της Αλαμπάμα, δήλωσε ότι ο 39χρονος άνδρας ανέφερε ότι ήταν έξαλλος με την γυναίκα του, επειδή έδινε μεγαλύτερη σημασία στον σκύλο της από ό,τι στον σύζυγό της και θέλησε να την εκδικηθεί κάνοντας σεξ με τον σκύλο της.

Ο άνδρας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατέβαλε εγγύηση 535 δολάρια. Ο Medley θα δικαστεί με την κατηγορία της βάναυσης μεταχείρισης ζώου, που σύμφωνα με τον νόμο στην Αλαμπάμα είναι πλημμέλημα.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.