ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Εκανε διακοπές με τους φίλους του στην Κρήτη και… εξαφανίστηκε -Η απίστευτη ιστορία εξαφάνισης ενός Βρετανού [εικόνες]

Ο Στίβεν Κουκ εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Σεπτέμβριο του 2005, ενώ έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη. Εδώ και 10 χρόνια η οικογένεια του δεν έχει πάψει να τον αναζητά. 

Ο Κουκ, από τη Βρετανία ήταν 20 ετών όταν εξαφανίστηκε και παρά τις δημόσιες εκκλήσεις και τις επανειλημμένες αναζητήσεις των ελληνικών αρχών, όπως σημειώνει η manchester evening news, δεν βρέθηκε ποτέ. 


Δέκα χρόνια μετά, ένας νέος κύκλος αναζήτησης του 30χρονου σήμερα Κουκ, έχει ξεκινήσει. Οι βρετανικές αρχές, μάλιστα, ετοίμασαν μια εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει σήμερα ο νεαρός, για να υποβοηθηθούν οι έρευνες. Η οικογένειά του, επίσης, προσφέρει αμοιβή 7.000 ευρώ σε όποιον δώσει κάποια πληροφορία που θα οδηγήσει στην εύρεση του Κουκ. 

«Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο αγαπημένος μας Στίβεν δεν θα επέστρεφε ποτέ από τις πρώτες διακοπές χωρίς την οικογένειά του που έκανε», τονίζει συγγενής του εξαφανισμένου και προσθέτει: «Κατά τη διάρκεια των 10 τελευταίων ετών η αγάπη μας για αυτό δεν έχει μειωθεί καθόλου. Κάθε μέρα συνεχίζουμε τη μάχη για να τον βρούμε. Μια μάχη που ποτέ δεν θα παρατήσουμε. 


Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα του Μάντσεστερ, πολλές, κατά τη διάρκεια αυτών των 10 ετών, πολλές πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Στίβεν Κουκ έφθασαν στην οικογένειά του, χωρίς, όμως, καμία να αποδειχθεί αληθινή. 

Οταν εξαφανίστηκε, την 1η Σεπτεμβρίου του 2005, φοιτούσε στο πανεπιστήμιο της Λίβερπουλ. Στην Κρήτη είχε βρεθεί παρέα με φίλους του για διακοπές. Την τελευταία φορά που εθεάθη ήταν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείο όπου έμενε, όπου ζητούσε κάποιες πληροφορίες. 

iefimerida.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.