ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε σκουπιδότοπο

Καταγγελίες από τους γείτονες καθώς αποτελούσε σοβαρή εστία μόλυνσης για την περιοχή – Απομακρύνθηκαν σκουπίδια πέντε τόνων -Στον εισαγγελέα ο 58χρονος ιδιόκτητης 

Σε σκουπιδότοπο είχε μετατρέψει διαμέρισμα, όπου διαμένει, ένας 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη για σωρεία υγειονομικών παραβάσεων.
   
Προηγήθηκε καταγγελία για ύπαρξη σοβαρής εστίας μόλυνσης στο συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Ορέστου, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
   
Ύστερα από επιτόπια έρευνα εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε μεγάλος όγκος άχρηστων αντικειμένων, βάρους περίπου πέντε τόνων, ανάμεσα στα οποία είδη ρακοσυλλογής και απορρίμματα από κάδους σκουπιδιών, που ο συλληφθείς είχε συσσωρεύσει μέσα στο διαμέρισμα και σε χώρους περιμετρικά αυτού, όπως επίσης στο μπαλκόνι.
 

  
Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, διαπιστώθηκαν ελλιπείς συνθήκες καθαριότητας και διαβίωσης, καθώς και έντονη δυσοσμία με πιθανό κίνδυνο υγειονομικής φύσης.
   
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του ΑΤ Τούμπας – Τριανδρίας, μαζί με υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης και της διεύθυνσης περιβαλλοντικής υγιεινής.
   
Ο 58χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.