ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είχε και… πελατολόγιο ο μαστροπός που εξέδιδε Ρωσίδα στη Ρόδο

Ο 66χρονος, σε βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για παρόμοια υπόθεση μαστροπείας, είχε μετατρέψει σε άντρα ακολασίας τα δωμάτια που νοίκιαζε

Το λάθος ενός… αμετανόητου Έλληνα μαστροπού που κανόνιζε «καυτά» ραντεβού για τους πελάτες που εξασφάλιζε με μια εξίσου «καυτή» νεαρή Ρωσίδα, ήταν ότι κρατούσε και… πελατολόγιο το οποίο ξεσκονίζουν οι άνδρες της Ασφαλείας κι αυτό έχει κάνει τους κατοίκους στην πόλη της Ρόδου να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα!

Ο 66χρονος, σε βάρος του οποίου είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για παρόμοια υπόθεση μαστροπείας, είχε μετατρέψει σε άντρα ακολασίας τα δωμάτια που νοίκιαζε για να εκδίδει έναντι αμοιβής την 21χρονη Ρωσίδα και να μοιράζονται τις εισπράξεις. Όμως, οι αστυνομικοί που είχαν πληροφορίες, τα εντόπισαν, έκαναν έφοδο και έπιασαν τη νεαρή αλλοδαπή «επί τω έργω». Σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και αφέθηκε ελεύθερη.

Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, με τον 66χρονο Έλληνα μαστροπό της, που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για τα αδικήματα της μαστροπείας και διευκόλυνσης ακολασίας άλλων. Κατά την έρευνα στα δωμάτια κατασχέθηκαν 1.020 ευρώ, ένα κινητό και οι σημειώσεις με τα ονόματα των πελατών και τις αμοιβές που πλήρωναν για τις ερωτικές συνευρέσεις τους με τη νεαρή Ρωσίδα.

protothema.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.