ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είναι η… καλύτερη φυλακή του κόσμου; Εδώ οι κρατούμενοι έχουν τηλεοράσεις και δωμάτιο Κάμα Σούτρα! (pics)

Μπορεί τις φυλακές στην Ελλάδα να τις έχουμε συνδέσει με χώρους που μοιάζουν με εγκαταλελειμμένοι απ΄ όλες τις απόψεις, ωστόσο υπάρχουν χώρες με πολύ αυξημένη εγκληματικότητα που φροντίζουν για τον σωφρονισμό των κρατουμένων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Στην Ονδούρα, τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν μαζικές εξεγέρσεις σε αρκετές φυλακές με αποτέλεσμα να δραπετεύσουν εκατοντάδες μέλη συμμοριών. Οι Αρχές, βρήκαν έναν τρόπο που θα έμοιαζε παράδοξος στην Ελλάδα, αφού μετέφεραν όλους τους κρατούμενους σε φυλακές υψίστης ασφαλείας με όλες τις ανέσεις προκειμένου να τους κρατήσουν ήρεμους.

 Η νέα φυλακή ενθουσίασε τους κρατούμενους με κάποιους από αυτούς να ποστάρουν φωτογραφίες στα social media. Ενδεικτικό για τις εγκαταστάσεις της φυλακής είναι το γεγονός ότι υπάρχουν για τα μέλη του οργανωμένου εγκλήματος τηλεοράσεις Plasma, κονσόλες gaming και δωμάτιο… Κάμα Σούτρα.

Τα κελιά μοιάζουν με μικρά διαμερίσματα με και το καθένα έχει το δικό του μπάνιο, σιφονιέρα, φωτισμό Led, ψυγείο και καφετιέρα. Παράλληλα το κάθε κελί διαθέτει και κλιματισμό, τηλεόραση πλάσμα 52 ιντσών, κονσόλες gaming και παιχνίδια το FIFA και το Grand Theft Auto.

Κάποιοι από τους κρατουμένους θα έχουν και την δυνατότητα να επισκέπτονται το δωμάτιο Κάμα Σούτρα μαζί με τις συντρόφους τους, το οποίο είναι γεμάτο καθρέφτες και χαμηλό φωτισμό.  

Συνολικά 773 μέλη συμμοριών μεταφέρθηκαν από την φυλακή Μάρκο Αουρέλιο Σότο στην Ελ Πόζο. Πρόκειται για μέλη των πιο επικίνδυνων συμμοριών στη χώρα της MS-13 και της Barrio 18.

Μάλιστα, στη φυλακή έχουν προνοήσει πως σε περιπτώσεις που δεν θα τους επισκέπτονται οι σύντροφοι και οι σύζυγοι τους, θα διοργανώνονται διαγωνισμοί gaming.

Οι Αρχές αποφάσισαν να αναλάβουν δράση όταν προκλήθηκε σάλος στα social media από την διαρροή φωτογραφιών μέσα από τις συνωστισμένες φυλακές. Στους τοίχους υπήρχαν παντού γκράφιτι με νεκρά μέλη συμμοριών ενώ συχνοί ήταν οι καβγάδες, οι δολοφονίες και η διακίνηση ναρκωτικών. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.