ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είναι επίσημο: το Prison Break επιστρέφει, με μία νεκρανάσταση!

Το Prison Break, η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες και έκλεισε τον κύκλο της το 2009, επιστρέφει. Και μαζί της, επιστρέφει (από τους νεκρούς) και ο πρωταγωνιστής της, Wentworth Miller!

Την είδηση επιβεβαίωσαν τα αφεντικά του Fox, Dana Walden και Gary Newman, αποκαλύπτοντας ότι η σειρά θα επιστρέψει ανανεωμένη, μέσα στο 2016, με τον εκτελεστικό παραγωγό Paul Scheuring στο τιμόνι.

Με το Prison Break θα επιστρέψουν και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της original ιστορίας, Wentworth Miller και Dominic Purcell, στους ρόλους του ειδικού στις αποδράσεις από φυλακές, Michael Scofield και του αδερφού του, Lincoln Burrows, αντίστοιχα.

Lincoln και Michael
Lincoln και Michael

Η νέα σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια (σε πρώτη φάση), και χαρακτηρίζεται ως “κάτι σαν sequel” της προηγούμενης. Αναμένεται να συνεχίσει την ιστορία αρκετά χρόνια μετά από τα γεγονότα του φινάλε της τέταρτης και τελευταίας σεζόν του Prison Break.

Σημαντική λεπτομέρεια: στο φινάλε της αυθεντικής σειράς, ο Michael πέθανε, θυσιάζοντας τον εαυτό του, για να σωθεί η αγαπημένη του Sara (ούτως ή άλλως, πέθαινε από όγκο στον εγκέφαλο). Πώς, λοιπόν, επιστρέφει στο “κάτι σαν sequel” της σειράς, αφού είναι νεκρός;

Απλό: οι παραγωγοί φέρονται να είναι αποφασισμένοι να κάνουν πως ο θάνατος του Michael είναι κάτι που… δεν έγινε ποτέ!

Όπως και να ‘χει, λογικά, θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες λίαν συντόμως. Άλλωστε, Walden και Newman υποστήριξαν ότι ο Scheuring “έχει μία λεπτομερή και φοβερή ιστορία που δικαιολογεί γιατί χαρακτήρες επιστρέφουν και έχουν ρόλο να διαδραματίσουν”.

ΥΓ. Αν είστε κι εσείς από εκείνους που ήταν τρελαμένοι με τον θεό T-Bag, θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα. Οι δημιουργοί της σειράς δεν αποκάλυψαν πολλά περισσότερα, αλλά είπαν ότι κάποιοι από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους της σειράς επιστρέφουν μαζί της…

Μπορούμε να ελπίζουμε για επιστροφή του T Bag
Μπορούμε να ελπίζουμε για επιστροφή του T Bag

www.pathfinder.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.