ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είμαι “χτυπημένος” από την κρίση. Έχασα το σπίτι μου» – Πασίγνωστος τραγουδιστής αποκαλύπτει [Photo]

«Eγώ που είμαι μουσικοσυνθέτης και ζω από πνευματικά δικαιώματα, πριν την κρίση είναι γνωστό ότι η δισκογραφία είχε καταστραφεί λόγω της πειρατείας, ήρθε και η κρίση και… έδεσε!

Για το πόσο επηρεάστηκε από την κρίση μίλησε….

ο Κώστας Μπίγαλης

” Δεν έμεινε τίποτε για εμάς. Είμαι “χτυπημένος” από την κρίση γι’ αυτό και μιλάω από μέσα. Είναι γνωστό ότι έχασα το σπίτι μου πριν λίγα χρόνια, αναγκάστηκα να το πουλήσω για να μην μου το πάρει η τράπεζα. Αυτή η ιστορία, σε μαθαίνει να είσαι ολιγαρκής, είμαι στο πατρικό μου, ένα πολύ μικρότερο σπίτι, αλλά έχω μάθει με αυτό.

Χτυπήθηκα όμως πριν την κρίση γιατί ζώντας από τα πνευματικά δικαιώματα, είχα ήδη καταστραφεί από την πειρατεία. Τουλάχιστον είμαι ακόμη όρθιος και παλεύω, και ευχαριστώ τον κόσμο πάρα πολύ, γιατί όπου εμφανίζομαι έρχεται ο κόσμος για να με ακούσει. Τραγούδια που γράφτηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, θυμίζουν πολλά στον κόσμο που έρχεται να με ακούσει.

Ειδικά για τη γενιά των 35άρηδων-40άρηδων. Μέσα από την αγάπη του κόσμου που με έχει συγκινήσει, εμφανίζομαι σε κάποιους χώρους μικρούς στην Αθήνα και θυμόμαστε την ανέμελη δεκαετία του ‘90. Θέλω γι’ αυτό τον λόγο να ευχαριστήσω τον κόσμο που με βοηθάει και να ασχολούμαι αλλά και να επιβιώνω», είπε στη ροδιακή ο ίδιος.

 
 

stroumfaki.org

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.