ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

«Είμαι περήφανη που είμαι διαφορετική»

Το συγκλονιστικό μήνυμα αισιοδοξίας 19χρονης με σπάνιο νόσημα

Αν αισθάνεστε παράξενα με τον εαυτό σας, διαβάστε το παρακάτω θέμα και αυτομάτως θα εκτιμήσετε τα πάντα.

Η 19χρονη Ciera Swaringen από το Rockwell της Βόρειας Καρολίνα των ΗΠΑ, έχει δεχτεί άπειρες φορές λεκτική βία από άλλα παιδιά για την εμφάνισή της. Σήμερα δηλώνει περήφανη για τα εκατοντάδες σημάδια που έχει από τη γέννησή της, και τα οποία καλύπτουν το πρόσωπο και το σώμα της.

Η 19χρονη, διαγνώσθηκε με Μελανοκυτταρικούς σπίλους που καλύπτουν τα 2/3 του σώματός της. Τα μεγαλύτερα σημάδια, απλώνονται από τον ομφαλό της έως τους μηρούς της. Από τότε που ήταν πολύ μικρή, έπρεπε να ανέχεται τα σκληρά πειράγματα των συμμαθητών της, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έπεσε θύμα εκφοβισμού και από ενήλικους. Ωστόσο, κατάφερε να αναπτύξει μια θετική οπτική απέναντι στη σπάνια ασθένειά της που παρουσιάζεται σε έναν ανά 500.000 ανθρώπους.

«Τα αγόρια είναι αυτά που κάνουν τα πρώτα σχόλια όταν με βλέπουν», λέει η 19χρονη. «Λένε πράγματα του τύπου ‘μοιάζεις σαν να είσαι βρώμικη, κάνε μπάνιο’. Αλλά είμαι τόσο περήφανη που είμαι διαφορετική. Εξάλλου, όλοι είμαστε διαφορετικοί… Ο καθένας έχει γεννηθεί για να είναι διαφορετικός, και όλοι θα έπρεπε να αισθανόμαστε όμορφοι», τονίζει.

eltp3Με τους γονείς και τις αδελφές της

eltp0eltp1eltp2eltp5

Newsbeast.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.