ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Δείτε πως έληξε το ειδύλλιο του τίγρη με τον φίλο του τον.. τράγο [Video]

Το “ειδύλλιο” ενός τίγρη με έναν τράγο στη ρωσική Άπω Ανατολή έληξε, ευτυχώς αναίμακτα και για τους δύο, όταν ο πρώτος, εκνευρισμένος από τα συνεχή πειράγματα του φίλου του, τον άρπαξε και τον πέταξε μακριά.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο τίγρης Αμούρ, που ζει στο πάρκο σαφάρι Πριμόρσκι, που απέχει περίπου 70 χιλιόμετρα από το Βλαδιβοστόκ, αρνήθηκε να φάει τον τράγο Τιμούρ που του “σέρβιραν” οι υπάλληλοι. Τα δύο ζώα έγιναν κολλητοί φίλοι και ο Τιμούρ ακολουθούσε παντού τον Αμούρ και μάλιστα κοιμόταν μαζί του.

Όμως την Τρίτη οι δυο φίλοι τα… έσπασαν και έκτοτε ακολούθησε ο καθένας τον δικό του δρόμο… Αιτία του καυγά ήταν ότι ο τράγος αποδείχτηκε μεγάλο πειραχτήρι και δεν άφηνε ήσυχο ούτε στιγμή τον Αμούρ.

“Η συμπεριφορά του Τιμούρ ευθύνεται για την αντιπαράθεση: ορμούσε πάνω στον τίγρη με τα κέρατά του και τον καταδίωκε, χωρίς να τον αφήνει να ησυχάσει”, εξήγησε ο διευθυντής του πάρκου Ντμίτρι Μεζέντσεφ. “Κάποια στιγμή ο τίγρης δεν άντεξε άλλο και τον άρπαξε με τα δόντια από το τρίχωμά του για να τον πετάξει μακριά του. Ο Τιμούρ δεν τραυματίστηκε όμως υπέστη σοκ” επειδή ο φίλος του δεν τον είχε συνηθίσει σε τέτοιες βίαιες αντιδράσεις.

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τους υπεύθυνους του πάρκου στο διαδίκτυο δείχνει τον τράγο να επιτίθεται στον τίγρη και εκείνος να τον αρπάζει και να τον πετάει λίγα μέτρα μακρύτερα, πάνω στο χιόνι.

 Οι ειδικοί ακόμη περιμένουν την τίγρη να φάει την κατσίκα!

Μετά το επεισόδιο αυτό οι εργαζόμενοι του πάρκου χώρισαν τα δύο ζώα, αλλά έκριναν ότι ο Τιμούρ δεν θα άντεχε τη μοναξιά κι έτσι αποφάσισαν να τον …παντρέψουν.

www.usay.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.