ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ειδήσεις του Απόλλωνα Καλυθιών

Συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς ο σχεδιασμός και προγραμματισμός της ομάδος μας, με την καθοδήγηση του προπονητή μας Σταμάτη Μοσκιού.

Η Διοίκηση σύσσωμη παρεβρίσκεται σε κάθε συνεδρίαση,  και έχουν σαν αποκλειστικό θέμα τις ανανεώσεις , και την στελέχωση της ομάδος με νέες προσθήκες, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις του προπονητή μας.

Σήμερα, ανανεώθηκαν οι συμφωνίες με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές.:

Στεργο Σταυρή, ο οποίος είναι και ο παλαιότερος παίκτης της ομάδος μας, Χρήστο Κίτσο, Δημήτρη Στάθη,  και, Μανώλη Καμπούρη.

Στην ομάδα επέστρεψαν οι Μιχάλης Κιόττου ( Τερματοφύλακας από δαν,στον Νηρέα), και ο Μανώλης Μοσχιδιού (Αμυντικός από δαν. ΑΕΡΑ Αφαντου.).

Μέχρι την Παρασκευή, θα έχουν ολοκληρωθεί οι συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές οπότε και θα γίνει νέα ενημέρωση.

Σήμερα επίσης υπήρξε συνεργασία του προπονητή μας με τον προπονητή των ακαδημιών της ομάδος, τον Κώστα Παπαστεργίου, σχετικά με την προώθηση παικτών στην Α’ ομάδα. Παρακολούθησε το οικογενειακό διπλό που  έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδος και έβγαλε τα αρχικά του συμπεράσματα για τα προτεινόμενα για την Α’ ομάδα παιδιά.

Τέλος, το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέργου Μιχαλά, για τον θάνατό του,  πρώην ποδοσφαιριστή και παράγοντα της ομάδος μας.

apollon3-MIX

allaksogolies.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.