ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Ειδήσεις και νέα του ΓΑΣ Ιάλυσος

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ενημερώνει ότι, μετά τη σχετική εσωτερική διαβούλευση μεταξύ της Διοικησεως και του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδος, ορίζονται ως αρχηγοί  οι κάτωθι ποδοσφαιριστες.  Α) Σάββας Παφιάκης, Β) Παναγιώτης Σπάρταλης, Γ) Βαγγέλης Ρεκλείτης και Δ) Δημήτρης Σταυλάς.

 

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως έχει απομείνει μικρός αριθμός εισιτηρίων διαρκείας προς διάθεση. Για Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο marketing κ. Αμπελιώτης Θανάση στο τηλ. 6945137986.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος εύχονται στους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Μιχάλη Κεφάλα και Νίκο Ψαρά, να τους ζήσουν τα μωράκια τους. Οι σύζυγοι των έμπειρων τερματοφυλάκων έφεραν σημέρα στον κόσμο δυο υγιέστατα αγοράκια. Η οικογένεια του Ιάλυσου τους εύχεται να είναι καλότυχα και να τα δουν όπως επιθυμούν!

Ο προεδρος κ. Μιχάλης Χατζηνικήτας και το Δ.Σ του ΓΑΣ Ιάλυσος θέλουν να ευχαριστήσουν δημοσίως τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλυθιών κ. Καφετζή και τον πρόεδρο του Απόλλωνα κ. Συμιακό, για την παραχώρηση του γηπέδου Καλυθιών στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδος. Είναι χαρά για εμάς που αρωγοί, σε αυτή τη προσπάθεια της ομάδας μας στη Football League 2, είναι άνθρωποι καταξιωμένοι στην τοπική και όχι μόνο κοινωνία του νησιού μας. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.