ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είδε την κόρη της σε αυτή την Κατάσταση! Η ανάρτησή της στο Facebook θα σας ταρακουνήσει

Έτσι καταλήγει μία…έφηβη μετά από 2 μπύρες, 2 σφηνάκια Captain Morgan, 2 σφηνάκια ουίσκι και ένα μπωλ βατόμουρα βουτηγμένα σε λικέρ.

Η κόρη μου και η ξαδέρφη της αποφάσισαν να «παρτάρουν» χθες το βράδυ.

Ο πρώην σύζυγός μου είχε λείψει για μόλις 2 ώρες και όταν γύρισε βρήκε τα κοpίτσια «λιώμα» και την κόρη μου λιπόθυμη. Τις μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο και εγώ τους συνάντησα εκεί.

Έτρεξα αμέσως στην εντατική μόνο και μόνο για ν” αντικρίσω το παιδί μου να κείτεται στο φορείο. Ήταν καλυμμένη με θερμαντικές κουβέρτες λόγω υποθερμίας και παντού υπήρχαν σωληνάκια για να της χορηγούν υγρά. Αυτό που βρισκόταν στο στόμα της κατέληγε στο στομάχι της για να απομακρύνει τα υγρά που είχε καταναλώσει λίγες ώρες πριν.

Τρεις προσπάθειες χρειάστηκαν για να τη διασωληνώσουν και επίσης της άνοιξαν το λαιμό: ήταν απαραίτητο για να μπορέσουν να τη συνδέσουν στο μηχάνημα που θα ανέπνεε για εκείνη…

Το αλκοόλ στο αίμα της είχε φτάσει στο .43. Πέντε φορές πάνω από το νόμιμο όριο και ποσότητα ικανή να σκοτώσει έναν ενήλικα.
Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι όταν μας είπαν πως αν ο πατέρας της την έβρισκε λίγα λεπτά αργότερα, θα είχε σίγουρα πεθάνει…

Μόνο χάρη στη φιλεσπλαχνία του Θεού δε θα θάψουμε την κόρη μας αυτή την εβδομάδα. Μας χάρισε ένα θαύμα και Τον ευχαριστώ γι” αυτό.

Ελπίζω η κόρη μου και η ανηψιά μου να καταλάβουν πόσο τυχερές ήταν και ειλικρινά εύχομαι η ιστορία μας να αποτρέψει άλλα παιδιά από παρόμοιες τρέλες.

Γονείς, ήταν μόνες για ΜΟΝΟ δύο ώρες.

Παιδιά, 2 μπύρες και 6 σφηνάκια ήταν αρκετά για να σκοτώσουν – παραλίγο – την κόρη μου.

Σας παρακαλώ πολύ μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση για να ενημερωθούν όσο το δυνατό περισσότεροι άνθρωποι.»

ΠΗΓΗ

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.