ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

Είδαν τον Σάκη Τανιμανίδη στο Κολωνάκι και του είπαν: «Σε λάθος περιοχή είσαι. Για Εξάρχεια είσαι»!

Τον Σάκη Τανιμανίδη φιλοξένησε αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο παρουσιαστής μίλησε για…

…τη συνέχεια του WorldParty: «Το αν θα συνεχίσει ο Γιώργος ή όχι είναι απόφασή του.Σαν προϊόν είναι κάτι το οποίο πολύς κόσμος θα ήθελε να συνεχίσει. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει, το έχει αγαπήσει».

…τα λεφτά που βρήκε για να ξεκινήσει τα ταξίδια: «Δανείστηκα για να βρω το budget της εκπομπής. Στην Αμερική λέγεται ότι η πρώτη ροή χρημάτων για να χρηματοδοτήσεις κάτι έρχεται από τα τρία F:Friends, Family and Fools. Όταν έπαιζε στην ΕΡΤ3 ήταν από τα πιο φτηνά τηλεοπτικά προγράμματα που αγόραζε τότε το κανάλι».

…τον ανταγωνισμό με τον Γιώργο Μαυρίδη: «Ο Γιώργος είναι πιο ωραίος. Το γούστο της γυναίκας θα κρίνω; Αν γουστάρουν τον Γιώργο είναι νορμάλ. Ειδικά σε αυτό δεν είμαστε καθόλου ανταγωνιστικοί. Κάποιες γυναίκες γουστάρουν εκείνο το στιλ, κάποιες άλλες γουστάρουν ένα άλλο στιλ…»

…την εμφάνισή του που θυμίζει άντρα Βορείων Προαστίων: «Ήμουν στο Κολωνάκι και έπινα καφέ. Ήρθαν δυο κορίτσια και μου είπαν «να βγούμε μια φωτογραφία»; Και τους λέω με μεγάλο χαμόγελο «βεβαίως». Αφού βγάλαμε τη φωτογραφία γυρνάει και μου λέει “Σε λάθος περιοχή είσαι. Για Εξάρχεια είσαι”. Και φεύγει».

zappit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.